Gonçalo Franco sürprizi

Portekiz basınından O Jogo, Fenerbahçe’nin Moreirense formasını giyen 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunu transfer etmek istediğini öne sürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2024 Güncelleme 13 Nisan 2024, 07:01
Gonçalo Franco sürprizi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonun transfer planlamasına start veren Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim girdi. Portekiz'in en ciddi yayın organlarından O Jogo'ya göre; Sarı-Lacivertliler, Moreirense formasını giyen Gonçalo Franco ile ilgileniyor. Özellikle bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki futbolcu, 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.

İsmi bir süredir Benfica ile de anılan Franco'nun sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Bu sezon 29 resmi maçta forma giyen ve 4 asist üreten Portekizli futbolcunun piyasa değeri 2 milyon Euro. Ancak O Jogo'nun haberinde, Moreirense'nin bu rakamı asla kabul etmeyeceği ve 4 milyon Euro talep ettiği vurgulandı. Boavista altyapısından yetişen Golçalo Franco ardından Porto U15 Takımı'nda forma giydi. Genç yıldız Leixoes'te profesyonel olduktan sonra Moreirense ekibinin yolunu tuttu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN