Alkollü! Hızlı! Kemersiz!

Sürücü kursu eğitmeni Aysu Öncel, refüje çarpıp takla atan kamyonette can verdi. Kaza sırasında alkollü olduğu, aşırı hız yaptığı ve emniyet kemerini takmadığı belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2024 Güncelleme 13 Nisan 2024, 07:01
Alkollü! Hızlı! Kemersiz!

İÇİNDEKİLER

Yürekleri yakan kaza, önceki gün saat 04.00 sıralarında Aydın'da yaşandı. Nazilli'den Efeler yönüne seyreden kamyonet, sürücüsü Aysu Öncel'in (29) direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüje çarpıp takla attı. İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, kontrolde Öncel'in hayatını kaybettiği saptadı.

Kazada yaralanan arkadaşları T.A., C.A. ve M.Y. ise ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü kursu eğitmeni olduğu öğrenilen Aysu Öncel'in cenazesi ise olay yeri incelemesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Öncel ve arkadaşlarının, Nazilli'de yaşayan arkadaşlarına ziyaretten dönerken kazanın meydana geldiği anlaşıldı.

3 ARKADAŞIN DURUMU İYİ
Aysu Öncel'in kaza sırasında alkollü olduğu, aşırı hız yaptığı ve emniyet kemerini de takmadığı ortaya çıktı. Yakınları tarafından hastane morgundan alınan cenazesi, Beşeylül Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilip helallik alındı.

Beşeylül Mahallesi Camisi'ne götürüldü. Cenazeye babası Ali Öncel, amcası Yüksel Öncel, Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca ile yakınları ve arkadaşları katıldı. İkindi vakti kılınan namazın ardından bekar olan Öncel'in cenazesi Beşeylül Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. 3 arkadaşının durumunun iyi olduğu belirlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN