Bir 'Demet' nafaka!

İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek Demet Şener’e ödediği 59 bin TL’lik nafakanın kaldırılmasını istedi. Şener ise, “Yardım defilesi düzenlemeyi düşünüyorum” diyerek eski eşini ti’ye aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2024 Güncelleme 09 Nisan 2024, 06:59
Bir ’Demet’ nafaka!

İÇİNDEKİLER

İbrahim Kutluay, eski eşi Demet Şener'e ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması için dava açtı. Basketbol oynayan Ömer'in Real Madrid'e transfer olduğunu belirten Kutluay, oğlunun artık kendi hayatını idame ettirebileceğini söyleyerek nafaka ödemek istemediğini belirtti. Kutluay'ın avukatı ayrıca, "Müvekkilim kirada oturmaktadır. Müvekkilin aktif basketbol hayatı olmadığı gibi herhangi bir mesleği de bulunmamaktadır. Müvekkilin ödemesi gereken nafaka miktarı mevcut geliri olan aylık 50 bin lirayı hayli aşmaktadır. Demet Şener'in mali gücü müvekkilden fazladır" dedi.


ESKİ EŞE GÖNDERME
Demet Şener ise Kutluay cephesine verdiği yanıtla dikkat çekti. Şener, "Zor durumda olmasına üzüldüm, bir yardım defilesi düzenlemeyi düşünüyorum." diyerek eski kocasını ti'ye aldı. Yurt dışında yaşayan oğlu hakkında da konuşan Şener, "Ömer'in Real Madrid'den aldığı herhangi bir maaş yoktur" dedi. Şener'in avukatı da İbrahim Kutluay'ın sadece gayrimenkullerden aylık 400-500 bin lira kira gelirinin olduğunu söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN