Çıkın o şampiyonluğu bize getirin

Ülker Stadı’nda toplanan binlerce kongre üyesine seslenen Başkan Ali Koç, ligden çekilme ihtimalinin 3 ay süreyle askıya alındığını bildirdi. Başkan Koç, "Dzeko'ya, Tadic'e ve Mert Hakan'a sesleniyorum; sahaya çıkın, ne yapacaksanız yapın ve şampiyonluğu bize getirin" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2024 Güncelleme 03 Nisan 2024, 07:01
Çıkın o şampiyonluğu bize getirin

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı dün Ülker Stadyumu'nda düzenlendi. Binlerce üyenin katıldığı kongreye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözleri damga vurdu. Süper Lig'den çekilmeyi 3 ay ertelediklerini belirten Koç, çekilmenin bu sezon verilen tüm emeklerin çöpe gitmesi olduğunu bildirdi. Ali Koç'un öne çıkan sözleri şöyle oldu:

ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR
"Süper Lig'den çekilmeyi 3 ay sonraki genel kurula kadar rafa kaldırıyoruz. Şampiyonluk şansımız devam ederken, yılmadan sonuna kadar mücadele edip, meydanı boş bırakmayalım. Dzeko'ya, Tadic'e ve Mert Hakan'a sesleniyorum; sahaya çıkın, ne yapacaksanız yapın ve şampiyonluğu bize getirin."

GİTMEME İHTİMALİ VAR
Ali Koç, 2015'te takım otobüsüne kurşun atılması olayının hala aydınlatılmadığını belirtirken, "Olay çözülene kadar Trabzon'a gitmeme opsiyonu var. Buraya bir müddet U19 takımı ile gidelim deniyor. Ona zamanı gelince bakarız" dedi. Koç, kanunen yayın havuzundan çıkma ihtimallerinin olmadığını da belirtti.

YATARKEN HER GECE BİZİ DÜŞÜN!
F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'a ağır sözlerle yüklendi. Koç, Trabzon maçında yaşanan olayların hafife alındığını belirterek, Timur için "Koskoca camiana yaptığın kontratlarla, verdiğin bilgilerle yalanı dibine kadar soktun ama bakalım nereye kadar... Fenerbahçe seni not etti. Sen camianda 3-5 gün popüler olabilirsin bu söylediklerinden dolayı ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince" dedi.


4 KONUDA YÖNETİME YETKİ VERİLDİ
Genel Kurul yönetime 4 konuda yetki verdi. Yönetim bu 4 konu başlığıyla ilgili kısa sürede kararını kamuoyuna açıklayacak.
1- Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde Süper Kupa maçına çıkmamak veya 19 yaş altı takımıyla katılmak.
2- 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 yıl Türkiye Kupası'na 19 yaş altı takımıyla katılmak.
3- Futbol faliyetlerine ilgili verilecek kararlardan bağımsız olarak yurt dışı yapılanması hususunda yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek.
4- UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN