Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'ın doğum gününde büyük sürpriz! O fotoğrafı paylaştı...

Başarılı sanatçı Hülya Avşar, dün 56 yaşına girdi. Avşar Kızı’nın yeni yaşını ilk kutlayan eski eşi Kaya Çilingiroğlu oldu. Çilingiroğlu, eski eşi ve kızları Zehra’nın yıllar önceki fotoğrafını paylaştı. İşte o paylaşım ve 11 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2019 Güncelleme 11 Ekim 2019, 07:56
Kaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar’ın doğum gününde büyük sürpriz! O fotoğrafı paylaştı...

İÇİNDEKİLER


KAYA'NIN EN İYİ ARKADAŞI
Başarılı sanatçı Hülya Avşar, dün 56 yaşına girdi. Avşar Kızı'nın yeni yaşını ilk kutlayan eski eşi Kaya Çilingiroğlu oldu. Çilingiroğlu, eski eşi ve kızları Zehra'nın yıllar önceki fotoğrafını "En iyi arkadaşım" notuyla paylaştı.


BÜŞRA'DAN O SEN OLSAN BARİ
Büşra Pekin,
başrolünü Alper Kul ile paylaştığı 'Fırıncının Karısı' filminde sürpriz bir performansa imza attı. Pekin, Aleyna Tilki'nin 'Sen Olsan Bari' şarkısını Anadolu şivesiyle yeniden seslendirdi. Şarkının renkli klibi de sosyal medyaya damga vurdu.


AÇILIŞA ÜNLÜ AKINI
Şişhane'deki Pera Adalı
adlı restoran, önceki akşam 3. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla özel bir gece düzenledi.


Açılışa Songül Karlı ve Şebnem Schaefer gibi birçok ünlü katılırken; gecenin ev sahipliğini mekan sahibi Özlem Çağan yaptı.


KAYNAKÇI HANDE
Sosyetik Hande Acar,
moda kurbanı oldu. Önceki gün Boğaz'da gezintiye çıkan Acar, yüzünü kaplayan gözlükleriyle poz verdi. Moda uğruna komik duruma düşen Hande Hanım'ın gözlükleri kaynakçı gözlüğüne benzetildi.


KIZIYLA PODYUMA ÇIKTI
Anne olmak için gün sayan Tülin Şahin, önceki gün bir defilede podyuma çıktı. 8 aylık hamile olan güzel model, karnındaki kızıyla birlikte defile heyecanını yaşadı.


ANLAMLI ZİYARET
Geçen
ay nikah masasına oturan Ebru Şallı ile işadamı Uğur Akkuş, önceki gün Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ni ziyaret etti. Şallı, omirilik felçli hastalara pilates yaptırdı. Eşinin de 10 çocuğa akülü sandalye bağışladığı öğrenildi.


İŞTAHLI MİSAFİR
Dünyaca
ünlü rapçi Akon, önceki gün saç ekimi için İstanbul'a geldi. Akon, ilk iş olarak ailesi ile Ataşehir'deki Kuruçeşme Kahvesi'ne giderek Türk lezzetlerinin tadına baktı.


ŞANSLI KÖPEK
Hayvanlara
olan sevgisiyle takdir toplayan Derin Mermerci, sahiplendiği köpeklerine de gözü gibi bakıyor. Sosyetik güzel, minik dostlarının bakımlarını ihmal etmiyor.


Önceki gün Vaniköy'deki yalısında birlikte yaşadığı köpeklerinden birini bakıma götüren Derin Mermerci, sevimli hayvanın banyo ve tıraşı için 200 TL ödedi.


LONDRA ROMANTİZMİ
Güzel
oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci aşkı Umut Evirgen, önceki gün soluğu İngiltere'de aldı. Ünlü çift, Londra güneşini arkalarına alıp bu romantik pozu verdi.


YÜRÜYEN KARİZMA
ATV'deki
'Hercai' dizisinin yıldızı Akın Akınözü, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Ünlü oyuncu, karizmasıyla tüm bakışları üzerine topladı.


SİNEM'E YAZ BİTMİYOR
Ünlü oyuncu Sinem Kobal, sohbaharın gelmesine rağmen yazdan kopamadı. Bir süredir Marmaris'te keyif çatan güzel oyuncu, önceki gün de Ege manzarasında neşeli pozlar verdi.


UTANGAÇ AŞIKLAR
Yedi aydır aşk yaşayan Hande Ataizi ile genç spor eğitmeni Dinç Aydoğdu, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Daha önce objektiflere rahat tavırlar sergileyen ikili, bu kez kural bozdu. Ünlü çift, utangaç halleriyle şaşırttı


SORUYA GEREK YOK
Eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıllık evliliğini geçen yıl bitiren Etkin Ünal, önceki gün City's AVM'deydi. Ünal, "Soruya gerek yok" deyip hızla uzaklaştı.


SOSYAL MESAJ
Çapkın
şarkıcı Rafet El Roman, dünkü itirafıyla güldürdü. Sosyal medyada fotoğrafından etkilendiği kızla buluşan 51 yaşındaki sanatçı, kandırıldığını belirtip ekledi: "Meğer kız, profilinde ünlü bir yıldızın fotoğrafını kullanmış."

Aydın HAMZA


NEŞELİ BELÇİM
Belçim Bilgin,
önceki gün Berfin Erdoğan'la İstinyePark'ta buluştu. Genç kız, objektifleri görünce gerilirken güzel oyuncu, her zamanki gibi neşeli tavırlar sergiledi.


RENGARENK ŞEYMA
Oyuncu Şeyma Korkmaz,
önceki gün 'Renkli Koşu Festivali'ne katıldı. Ankara Gölbaşı'ndaki etkinlikte 5 kilometre koşan Korkmaz, boyalarla rengarenk oldu.