Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan huzur kokan paylaşım... İşte Kobal'ın o paylaşımı....

Tüm yazı Ege’de geçiren Sinem Kobal, doğal hayata doyamadı. Önceki gün Selimiye’deki evinin bahçesinde çiçekleriyle ilgilenen Kobal’ın paylaşımı, buram buram huzur kokuyordu. İşte o paylaşım ve 8 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2019 Güncelleme 08 Ekim 2019, 07:57
Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’dan huzur kokan paylaşım... İşte Kobal’ın o paylaşımı....

İÇİNDEKİLER


HUZURUN FOTOĞRAFI
Tüm
yazı Ege'de geçiren Sinem Kobal, doğal hayata doyamadı. Önceki gün Selimiye'deki evinin bahçesinde çiçekleriyle ilgilenen Kobal'ın bu pozu, buram buram huzur kokuyordu.


BENGÜ'NÜN SİHRİ
Ağustos'ta anne olan alan Bengü, güzelliğini korumak için doğal yollardan şaşmıyor. Popçu, kolajen üretimini artırmak için de her gün şu tarifi tüketiyor:


Yarım bardak ilikli kemik suyuna yarım limon, tuz ve karabiber." 40 yaşındaki popçu, kalsiyum ve kolajen deposu bu formülü önceki gün de Instagram'da paylaştı.


ASLAN YÜRÜYÜŞÜ
Başarılı
oyuncu Hatice Aslan, önceki akşam Cihangir'de objektife takıldı.
TEK başına yürüyen Aslan, soruları yanıtsız bıraktı. 57 yaşındaki oyuncunun sıfır makyajlı hali de dikkat çekti.

Doğan SAVAŞ


İSTANBUL'A BÜYÜLENDİ
Atv'deki 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin yıldızı Gülper Özdemir, proje için Londra'dan geldiğini ve İstanbul'un güzelliğine büyülendiğini söyledi.


KİMSE BİLMEZ ZİRVEDE
Pazar
akşamları milyonları atv'ye kilitleyen 'Kimse Bilmez' dizisi, önceki günkü bölümüyle AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Dizinin bölüm etiketi de Twitter'ın en çok konuşulanlar listesinde ikinci sıradaydı.


BESTE'NİN KIVIRCIĞI
Merhum 'sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, dün oğlu Rüzgar'la böyle selfie yaptı. Turuncu renkli kıvırcık saçlarıyla poz veren Rüzgar, gülümsetti.


ŞEKER GİBİ HAMİLE
İlk
bebeğini kucağına almak için gün sayan 35 haftalık hamile Tülin Şahin, şeker pembesi kıyafetiyle bu kareyi paylaştı. Tülin, "Maşallah" dedirtti.


AİLENİN UYUM HALİ
Londra'da
yaşayan Yasemin ve Dikran Masis, önceki gün oğulları Theo ile bu pozu verdi. Aile, lacivert montlarıyla çok uyumluydu.


BARIŞMANIN İLK FOTOĞRAFI
Şebnem
Dinçgör, kısa bir ayrılık yaşadığı Melih Özkan'la barıştı. İkili, barışma sonrası ilk pozlarını verdi.


HER DAİM ZARİF VE ŞIK
Sosyetik Nil Bentürk
Uyguner, geçtiğimiz gün Kanyon AVM'deydi. Nil Hanım, her zamanki gibi sade bir şıklık sergiledi.


KİTAP KURDU NESLİHAN
Güzel
oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, önceki gün kitapların sihirli dünyasında kayboldu. Bir kitapçıda poz veren ünlü oyuncu, "Kitap kurdu Neslihan" dedirtti.


NUR'DAN DOĞAL POZ
Oyuncu Nur Fettahoğlu,
önceki gün ailesiyle tatil yaptığı Fethiye'de makyajsız haliyle böyle poz verdi.



İYİLİK DEMETİ
Ünlü
oyuncu Demet Özdemir, hayranlarını sokak hayvanları için harekete geçirdi. Hayvan dostu olan 27 yaşındaki oyuncunun sevenleri, Özdemir'in çağrısıyla kolları sıvadı.



4 Ekim'deki Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle sokaktaki kedi ve köpeklere mama ile su dağıtan Özdemir fanları, bu sırada çektikleri fotoğrafları da güzel oyuncuya gönderdi.


SEVGİLİYE EMANET
Sosyetik çift, önceki akşam Özyeğin'e ait Porsche araç içerisinde böyle görüntülendi.
Yaklaşık
bir yıldır avukat Yasemin Güçkan ile aşk yaşayan işadamı Murat Özyeğin, önceki akşam sevgilisiyle Etiler'de seyir halinde görüntülendi. Lüks aracının direksiyonunu aşkına emanet eden Özyeğin, oldukça rahattı.
Sosyetik çift, önceki akşam Özyeğin'e ait Porsche araç içerisinde böyle görüntülendi.

DOĞAN SAVAŞ


TOPUKLADI
Moda
dünyasından müzik camiasına transfer olan İvana Sert, zevkini sahneye de taşıdı. Önceki akşam Kıbrıs'taki Miss Fashion TV 2019 güzellik yarışmasında sahne alan Sert, 15 santimlik topuklu çizmeleriyle sahne şovunu renklendirdi.


ŞAPKA HAVASI
Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, dün başına geçirdiği kasketle bu havalı pozu verdi. Yeşilçay'ın paylaştığı bu kareye hayranlarından "Sendeki hava kimsede yok" yorumu geldi.


KAJU'YLA DALIŞ
Bir süredir eşi Pamir Kıraner ile Ege'de tatil yapan Saadet Işıl Aksoy'un keyfine diyecek yok... Güzel oyuncu, önceki gün köpeği Kaju ile denizin tadını çıkardı. Aksoy, köpeğiyle de bu neşeli pozu verdi.


BALIKÇIDA AŞK POZU
Demet Şener ile eşi Cenk Küpeli, önceki akşam Yeşilköy'deki bir balıkçının yolunu tuttu. Mutluluklarıyla "Maşallah" dedirten çiçeği burnunda evlilerden Şener, aşka gelip sosyal medyada da bu romantik pozu paylaştı.


ANLAMSIZ PANİK!
Cuma
günkü Milli maç için İstanbul'a gelen Hakan Çalhanoğlu, gecelerdeydi. Milli futbolcu, eşiyle gittiğ Black çıkışı görülmek istemeyinece ortalığı birbirine kattı.


KOVBOY REYHAN
Ünlü popçu Reyhan Karaca, müzik çalışmalarını sürdürdüğü Amerika'da yakın dostu ve yönetmen İsaac Angel'a poz verdi. Karaca, yeni single'ı için kovboy tarzına büründü.


SEVENLERİNE MÜJDE GELDİ
Sahnelerin
başarılı ismi Deha Bilimlier, önceki gün eşi Aslı Bilimlier ile İstMarina Alışveriş Merkezi'ndeydi. Genç şarkıcı, yeni albümü için çalıştığını söyledi.