Ünlü oyuncu Seda Bakan doğumdan sonraki fit görüntüsüyle dikkat çekti! O görüntünün sırrı ortaya çıktı...

Kızı ​Leyla'yı kucağına aldıktan 40 gün sonra fit vücuduyla AVM'lerde arz-ı endam eden Seda Bakan'ın sırrı ortaya çıktı. İşte Seda Bakan'ın formunun sırrı ve 28 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2019 Güncelleme 28 Eylül 2019, 07:59
Ünlü oyuncu Seda Bakan doğumdan sonraki fit görüntüsüyle dikkat çekti! O görüntünün sırrı ortaya çıktı...

İÇİNDEKİLER


SIRRI KORSE
Kızı Leyla'yı kucağına aldıktan 40 gün sonra fit vücuduyla AVM'lerde arz-ı endam eden Seda Bakan'ın sırrı ortaya çıktı. Herkes oyuncunun diyet ve sporla formuna kavuştuğunu düşünürken Bakan, bir takipçisine korse kullandığını itiraf etti. 33 yaşındaki oyuncu, dürüst tavrıyla takdir topladı.


HIZIR REİS DOPİNGİ
Atv'nin
fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Reis'i Oktay Kaynarca, marka yüzü olduğu Kiğılı'nın satışlarını katladı.
Kaynarca'nın tanıtımını yaptığı Kiğılı'nın, 'In Touch' temasıyla 2019 İlkbahar/ Yaz koleksiyonu için oluşturduğu tasarımlar büyük ilgi gördü. Bu arada Kiğılı, dizinin diğer erkek oyuncularının stiline de imza attı


ÇUKUROVA NEFES KESTİ
Yeni
sezonda da milyonları atv'ye kilitleyen 'Bir Zamanlar Çukorova' dizisi, önceki akşamki bölümüyle izleyenleri soluksuz bıraktı.
Dizide beklenen buluşma gerçek oldu. Hünkar'ın yalanları ve tehditleriyle değişen kader kartları bu hafta yeniden dağıldı! Züleyha'nın, onu ölümden kurtarmak için kendi hayatından vazgeçerek Demir ile evlendiğini öğrenen Yılmaz, binbir güçlük atlattıktan sonra Züleyha ile buluşmayı başardı.


SORUNSUZ ÇAĞLA
Daha önce "Aleyna Tilki'nin psikolojisi bozuk, acilen tedavi olmalı" diyerek olay olan Çağla, bu sözlerine açıklık getirdi. Güzel popçu, "Aleyna ile aramda bir sıkıntı yok. Babamın lunaparkında konser verecek" diye konuştu.


AİLECE KUTLAMA
Mustafa Ceceli, ilk evliliğinden olan oğlu Arın'ın 8. yaşını renkli bir partiyle kutladı. Partiyi şarkıcının şimdiki eşi Selin İmer organize etti.


STRES ATTILAR
Popçu Berkay,
önceki akşam eşi Özlem Ada Şahin'le Arnavutköy'de görüntülendi. Deprem yüzünden panik olan ikili, dostlarıyla stres attı.


ANASININ KUZUSU
Emel Yıldırım, önceki gün bir AVM'de yeni çıkardığı parfümleri için stand açtı. Yıldırım, kendisini ziyaret eden oğlu Eremcan'ı öpmeye doyamadı.



Kısa bir süre önce kendi adını verdiği parfümleri piyasaya süren Emel Yıldırım, önceki gün Nişantaşı City's AVM'deki "Şehre Dönüş Festivali'nde stand açtı. Muejaza By Emel Yıldırım isimli parfümü için stand açan sosyetik tasarımcıya en büyük destek, eski eşi Erdal Acar'dan olan oğlu Eremcan'dan geldi. Emel Hanım, gün boyu yanında olan oğlunu da böyle öpücük yağmuruna tuttu...


ALKIŞLIK HAREKET
Güzel
şarkıcı Simge ile ünlü iletişimci ve yazarımız Özgür Aras önceki gün alkışlık bir harekete imza attı. İkili, Radisson Blu Hotel şefleri Özay Akar ve Kadir Madakbaş ile birlikte Hayata Sarıl Lokantası'na destek kampanyasında mutfağa girip evsizler için yemek pişirdi.


MAVİ BONCUK
Güzel
oyuncu Pelin Karahan, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Karahan, gözleriyle uyumlu mavi kıyafetiyle "Mavi boncuk" dedirtti.


ENERJİK AKKAYA
Deniz Akkaya,
önceki gün Dünya Fitness Günü dolayısıyla Bebek'teki Kahve Dünyası'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Eski manken, enerjisiyle dikkat çekti.


EDA SEFADA
Ikoncan Eda Taşpınar,
gezmelere doymuyor. Geçtiğimiz günlerde Mikonos'tan İstanbul'a dönen Taşpınar, şimdi de Capri Adası'na geçip havalı paylaşımlarını sürdürdü.


ALEYNA-JELENA AYNI KAFA
Geçtiğimiz günlerde Paris tatilinde dünyaca ünlü yıldız Rihanna'yı taklit eden Aleyna Tilki'nin düştüğü hataya Jelena Karleausa da düştü…

Sırp şarkıcı da Aleyna gibi Rihanna'nın daha önce kullandığı bin 290 dolarlık (yaklaşık 7 bin 500 lira) Balenciaga marka kürk şalla poz verip kopyada sınır tanımadı.



KIRMIZI ÇİZGİSİ YOK
Genç
kuşak oyuncular arasında kısa sürede farkını ortaya koyan Dilan Çiçek Deniz'den iddialı açıklamalar... 24 yaşındaki Deniz, rolünün hakkını vermek için elinden geleni yapabileceğini şu sözleriyle dile getirdi:
"Oyunculuk hayat gibidir. Mesleğimde kırmızı çizgim yok."

DOĞAN SAVAŞ


KEYFİ YERİNDE
Haziran'da
boşandığı Özcan Deniz'le kısa süre sonra barışan Feyza Aktan'ın keyfine diyecek yok... Aktan, önceki gün de sanatçının Zekeriyaköy'deki villasında poz verdi.


MUSTİ İŞİ ESPRİ
Popçu mustafa Sandal,
önceki gün İstinyePark'ta yoğun ilgiyle karşılaştı. Musti, "Senin şarkılarınla büyüdüm" diyen 25 yaşındaki hayranına "Çocuklarını da büyüteceğim" diye takıldı


DALIŞ TAKIMI GÖREV BAŞINDA
Aksiyon
tutkunu Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy, önceki gün Çanakkale'nin Babakale ilçesinde buluştu. Koyu bir sohbete dalan yakışıklı oyuncular, ertesi gün de soluğu Yunanistan'da aldı.


Maceraperest ikili, her zamanki gibi profesyonel dalgıçlar eşliğinde dalıp balık avladı.


Başarılı müzisyen Ferman Akgül, önceki akşam Cihangir'de bir turşucuya uğradı. Akgül, çeşit çeşit turşulardan gözünü alamayınca ortaya bu komik görüntü çıktı. Rockçının bu hali herkesi güldürdü.