Çocuklar neşeyle dolacak

Akbank sanat, çocuklar için tiyatrodan eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarına kadar zengin program sunuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2019 Güncelleme 23 Nisan 2019, 08:00
Çocuklar neşeyle dolacak

İÇİNDEKİLER

Eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu ay çocuklar için zengin bir program hazırladı. Akbank Çocuk Tiyatrosu'ndan eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarına kadar pek çok etkinlik Nisan ayı boyunca Akbank Sanat'ta çocukları bekliyor. 5-8 yaş arası çocuklar için baskı resim, 7-12 yaş arası çocuklar için oyuncak heykel atölyeleri gerçekleştiren Akbank Sanat, ünlü ressamları da atölyelerle tanıtıyor. İşte programlardan bazıları:

KANDİNSKY RENK DİLİMLERİ (6-12 YAŞ):
Akbank Sanat'ın yeni çocuk atölyesi 'Kandinsky Renk Dilimleri'nde çocuklar Rus ressam ve kuramcı Vassily Kandinsky'nin meşhur eserlerini eğlenceli bir yolla tanıyor ve ondan ilham alan boyama uygulamalarını kendi eserlerine uyarlıyor. 27 Nisan Cumartesi, 11.00-12.00 Bilet fiyatı: 15 TL Katılımcı sayısı 12 kişi ile sınırlıdır.

BİR TABAK MONDRİAN (6-12 YAŞ): Akbank Sanat'ın yeni çocuk atölyesinde çocuklar ünlü ressam Piet Mondrian'ı tanıyor. Onun renklerini ve eşsiz, zamansız, evrensel çizgilerini minik tabaklarına ahenkle uyarlayarak sanatsal tabaklarını tasarlıyorlar. 27 Nisan Cumartesi, 12.30-13.30 Bilet fiyatı: 15 TL Katılımcı sayısı 10 kişi ile sınırlıdır.

AKBANK ÇOCUK TİYATROSU-GORİL (6 YAŞ VE ÜSTÜ):
Christian Andersen Ödülü'nü kazanan, 2009-2011 arasında çocuk edebiyatına verdiği hizmetlerden ötürü Children's Laureate seçilen ünlü yazar Anthony Browne'un aynı isimli kitabından uyarlanan Goril, Mehmet Ergen'in çevirisi ve Lerzan Pamir'in yardımcı yönetmenliği ile sahneleniyor. 27 Nisan Cumartesi, 11.30 Bilet fiyatı: Tam 10 TL / Çocuk 5 TL