Fark yaratmanın yolu işlevsel yenilikler

Sigorta sektöründe müşteriler için işlevsel yanıtlar ve makul çözümler üretmenin önemine vurgu yapan Corpus Sigorta Genel Müdürü Sertem Demir, ‘Müşterilere yeni çözümler sunan ve iş süreçlerine işlevsel yenilikler getirebilen şirketler fark yaratır’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2019 Güncelleme 12 Nisan 2019, 07:58
Fark yaratmanın yolu işlevsel yenilikler

İÇİNDEKİLER

MAHER Holding bünyesindeki Corpus Sigorta, isim değişikliği ve gerekli süreçlerin tamamlanması ile faaliyete başladı. Corpus Sigorta Genel Müdürü Sertem Demir, "Maher Holding bünyesinde oldukça tecrübeli bir ekip bu konuda önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Faaliyete başladığımızda ise hedef ve stratejilerimiz çerçevesinde çalışmaları hızlandırdık. Ekibimize yeni isimler katıldı. Bir taraftan üretimi sürdürürken diğer taraftan yeni markamızın hedefleri ve bu hedeflere ulaşması konusunda ihtiyaç duyduğu ortamı sağladık" dedi. Corpus Sigorta'nın sektörde farklı bir noktada duracağını söyleyen Demir, "Endüstriyel ve ticari segmentlerde, konvansiyonel ürünlerde, aracılar tarafından kolay ulaşılabilir, tutarlı ve işlevsel yanıtlar ve makul çözümler üreten bir şirket olacağız. Farklılığımız şekilde, isimde ve söylemde kalmayacak. İşlevi olan, üretimi ve aracıları destekleyen, çözüm odaklı farklılık olacak. Zamanla bu tarzımız tüm iş ortaklarımızca tecrübe edilecek. Sadece 'yeniyim' diyerek olmuyor. Tüm iş süreçlerine işlevsel yenilikler getirmeniz gerekiyor" diye konuştu.

NİŞ ALANLARDA ÇÖZÜMLER
Demir, Corpus Sigorta'nın faaliyet alanlarını da şöyle özetledi: "Farklı sektörlerde oluşan ve gelişen alanlarla ilgili çözüm üreten çalışmalarımız olacak. Reasürans çözümlerini iyi kullanarak yeni branş ve ürünlerde de var olacağız. 4 aylık süre içinde garanti ürünleri, vinç operatörleri için sorumluluk ve havacılık sigortaları alanlarında aktif olmak adına önemli adımlar attık. Bu alanların benzeri ve niş olarak tanımlanabilecek ürünler üzerinde de çalışıyoruz." Endüstriyel ve ticari segmente öncelik verdiklerini ifade eden Demir, oto sigortalarındaki hedefleri hakkında şunları söyledi: "Oto sigortalarında en baştan çizdiğimiz strateji doğrultusunda proje ürünlerinde yer alacağız."