Çağırın Beni'tez gelsin

Kiev'le yapılan rövanş maçındaki futbola çıldıran Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yönetici Adalı'ya, "Benitez'i hemen getir" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2011 Güncelleme 25 Şubat 2011, 10:32
Çağırın Beni’tez gelsin

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in suyu iyice ısındı... Siyah-Beyazlılar'da tartışma konusu olan Alman teknik adamın arkasında olduklarını belirten Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de dün gece Dinamo Kiev'le deplasmanda yapıl anrövanş karşılaşmasında sergilenen etkisiz futbol karşısında çıldırdı. Karşılaşma sonrası yönetici arkadaşlarıyla toplantı yapan Demirören'in, "Bir takım maç kaybeder, bunu anlarım. Ancak, böylesi yıldızlarla dolu bir kadronun bu kadar aciz futbol oynamasını anlamıyorum. Bu, hoca falan değil" diyerek köpürdüğü öğrenildi.

ADALI'YA BENİTEZ GÖREVİ!
Başkan Demirören'in takımın önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma yolundaki en kestirme yol olan Türkiye Kupası'nda yola devam edilmesinden de endişe duyduğu ifade edildi. Yıldırım Demirören'in Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'yla da özel olarak görüşerek İspanyol hoca Rafael Benitez'i getirmesini istediği öğrenildi.

İSPANYOL HAZIR KITA
Başkan Yıldırım Demirören'le hafta içinde Londra'da buluşan ve her konuda el sıkışan İspanyol teknik adamın Siyah- Beyazlılar'dan haber beklediği öğrenildi. Demirören'in Rafael Benitez için net kararını yönetim kurulu toplantısında diğer arkadaşlarıyla paylaşacağı, Benitez'in takımın başına resmen getirilmesi için düğmeye basılacağı ifade edildi.

BOBO VASATI AŞAMADI
BEŞİKTAŞ'ta Rus ekipleri tarafından takip edilen Bobo, Kiev maçında beklenileni veremedi.

12 oldu Ki'evine dön

Semih yuvadan uçuyor

Cimbom'a Elano Piyangosu

Arda gününü gün ediyor

Hamit Altıntop ayrılıyor