Böyle ayrılık olmaz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2011 Güncelleme 16 Şubat 2011, 10:41
Böyle ayrılık olmaz

İÇİNDEKİLER

İbrahim Üzülmez: Başkan kalemimi kırmış. Toraman'ı vicdanı ile başbaşa bırakıyorum.
Demirören: Oğlumu kaybetmiş gibiyim. Adı üstünde Deli İbo... Yaptı bi delilik...
Taraftar: Deli'yi üzeni biz de üzeriz... Kimse kaptanımıza küfür edemez...

Beşiktaş'ta Ankaragücü maçının devre arasında İbrahim Toraman'a yumruk attığı için sözleşmesi fesh edilen İbrahim Üzülmez, dün Başkan Yıldırım Demirören'le birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

KÜFÜRÜ HERKES DUYDU
Oldukça duygusal anların yaşandığı toplantıda düşüncelerini açıklayan Üzülmez, "Bugüne kadar kimseyle kavgam olmadı. Ancak, şahsıma yapılan rencide edici hakarete dayanamadım. Bu arkadaşı vicdanıyla baş başa bırakıyorum. Bana küfür ettiğini herkes duydu" diye konuştu.

HAKKINIZI HELAL EDİN
Futbol kariyeriyle ilgili kararını henüz vermediğini belirten Üzülmez, "Hala oynayabilecek durumdayım. Kararımı netleştireceğim. Beşiktaş'a böyle veda etmek istemezdim. Beşiktaşlılar hakkını helal etsin" dedi.

OĞLUMU KAYBETTİM!
Bir oğlunu kaybettiğini belirten Başkan Demirören ise, "Altyapılarımız İbrahim'e her zaman açık. Durumu Schuster rapor etti, yönetim kurulu olarak karar verdik. Kendisine G.Antep maçında jübile öneriyoruz. Kimse kazanmadı, hepimiz kaybettik. Hepimiz üzülüyoruz" dedi. Beşiktaş taraftarları ise Üzülmez'e forumlarda sahip çıktı.

2 AY DAYAN DEDİM
İBRAHİM Üzülmez, "11 yıl hizmet ettim. Başkana 2 ay dayan, sonra futbolu bırakayım' dedim ama kabul etmedi... Kader böyleymiş" dedi

HEPİMİZ AĞLADIK!
Sabaha kadar aile ağladıklarını söyleyen Demirören, "Eğer İbrahim Toraman bize yalan söylüyorsa onun için gerekeni yapacağız. Ayrıcalık yapmayız" dedi.

11 YILIN KARŞILIĞI BU MUDUR!
BEŞİKTAŞ taraftarları 11 yıllık emektar futbolcuları İbrahim Üzülmez'e sitelerden ve forumlardan sahip çıktı. İşte, Üzülmez için gönderilen mesajlar:
BEŞİKTAŞ'ta daha önce de böyle tartışmalar oldu. Kimse böyle gönderilmedi. Üzülmez, bu takıma her şeyini veren isimlerde biri. Böyle gönderilmemeliydi.
SCHUSTER de Tekke'nin üstüne yürüdü. Ondan niye kimse rahatsız olmadı.
GUTI veya 0uaresma bunu yapsa gönderebilecekler miydi... Hiç mi hiç sanmıyorum.
ÜZÜLMEZ, bu takımın delisiydi. Bunu hiç hak etmedi.
TORAMAN'ın da sütten çıkmış ak kaşık olduğunu sanmıyorum. Madem Üzülmez gitti, o da gönderilsin.