İlk raunt Kartal'ın

Beşiktaş Milangaz, Beko Basketbol Ligi final serisi ilk maçında Anadolu Efes'i yenerek seride 1-0 öne geçti. Siyah-Beyazlılar'da 18 sayı atan Bonsu ile 15 sayı üreten Erceg ve Carlos Arroyo galibiyetin mimarıydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2012 Güncelleme 30 Mayıs 2012, 02:20
İlk raunt Kartal’ın

İÇİNDEKİLER

Beko Basketbol Ligi final serisinde Beşiktaş Milangaz, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Anadolu Efes'i 82-75 yendi ve final serisinde 1-0 öne geçen taraf oldu.

SNIPPER SERHAT İŞ BAŞINDA
Maçın ilk çeyreğinde Beşiktaş'ın etkili oyunu vardı. Özellikle Hawkins ve Serhat Çetin'in dış atışlarıyla skor üreten Siyah-Beyazlı ekip, periyodun bitimine 1 dakika kala, 20-11 öne geçti..

FARK 15 SAYIYA ÇIKTI
İkinci çeyrekte ise mücadelede denge vardı. Devre 36-30 Beşiktaş lehine sonuçlandı. 3. çeyrekte Anadolu Efes'e büyük üstünlük kuran ve yabancılarıyla kolay sayılar bulan Beşiktaş Milangaz, farkı bir ara 15 sayıya kadar çıkardı. Efes maçın bitimine 4 dakika kala farkı 4 sayıya kadar indirse de maç Kartal'ın oldu.

iKiNCi MAÇ YARIN
Beşiktaş Milangaz, Anadolu Efes'i Sinan Erdem Spor Salonu'nda devirerek saha avantajını da eline geçirdi. Potada tek şampiyonluğu bulunan Kartal, 37 yıllık hasrete son vermek için 3 maç daha kazanmak zorunda. Serinin ikinci maçı yarın Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.