Kim geliyor Odom geliyor

Odom, Kim Kardashian'ın kız kardeşi Khloe ile evli... Sezon öncesi Deron Williams'ı kadrosuna katarak ses getiren Beşiktaş, potadaki ikinci bombasını Lamar Odom ile patlatacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2011 Güncelleme 24 Kasım 2011, 00:44
Kim geliyor Odom geliyor

İÇİNDEKİLER

NBA'de yaşanan lokavtı fırsat bilen Beşiktaş, sezon başında kadrosuna kattığı Deron Williams'ın ardından ikinci bombasını Los Angeles Lakers'ın dev pivotu Lamar Odom'u transfer ederek patlatmaya hazırlanıyor. Odom, sporcu kimliğinin yanı sıra Ermeni asıllı yıllıdz Kim Kardashian'ın kız kardeşi Khloe Kardashian'la evli olmasıyla da dikkatleri üzerine çeken bir isim.

ARADA UFAK DETAYLAR KALDI!
Siyah-Beyazlılar'ın transfer listesinin başında başında olan Odom'la imza aşamasına geldikleri kaydedildi. Deron Williams'ın işaret ettiği Odom'un da İstanbul'a sıcak baktığı öğrenildi. Maddi konularda ufak pürüzlerin kaldığı yıldız oyuncunun Los Angeles Lakers ile 1 yıllık sözleşmesinin bulunmasının sigorta bedeli konusunda Beşiktaş'ı rahatlattığı kaydedildi. Sponsorun da bu transfere sıcak bakmasıyla imzaların atılmasının an meselesi olduğu ifade edildi. Amerikan Ulusal Basketbol Takımı'nın kaptanlığını da yapan Odom'un kariyeri başarılarla dolu. 2.08 metre boyundaki yıldız, 2 NBA şampiyonluğu yaşadı. Odom, geçen sezon ise yılın en iyi 6. adamı seçildi.

ALTERNATİFLERİ HAZIR
Beşiktaş, Los Angeles Clippers'tan Chris Kaman ve Marcin Gortat ve Chicago Bulls'tan Ömer Aşık için de nabız yokluyor.

DİASPORAYA RAĞMEN TÜRKİYE!
Odom, Ermeni asıllı manken Kim Kardashian'ın kızkardeşi Khloe ile evli. Ermeni Diasporası transfere karşı çıksa da geçen yıl Dünya Şampiyonası'nda İstanbul'a hayran kalan çift, Türkiye'ye sıcak...

14.6
NBA kariyerinde 829 maça çıkan Lamar Odom'un sayı ortalaması 14.6. Yıldız isim aynı zamanda 4 asist orlaması tutturdu.

88.9
Özellikle pota altındaki bitiriciliğiyle dikkat çeken Lamar Odom'un kariyeri boyunca yakaladığı ribaunt ortalaması ise 8.9 olarak öne çıkıyor.