Orduspor'da hedef Stancu!

Mor-Beyazlılar, sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak aldıkları Rumen Stancu'yu bonservisiyle almak için Sarı-Kırmızı ekiple temaslara geçti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2012 Güncelleme 01 Haziran 2012, 00:00
Orduspor’da hedef Stancu!

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Orduspor, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Mor-Beyazlılar, ilk olarak geçen sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak kadroya kattıkları Rumen futbolcu Bogdan Stancu'yu bonservisiyle almak için düğmeye bastı.

ADIM ATILDI
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Stancu, geride kalan sezonda önemli katkılar sağladı. Teknik kadromuz da kendisinden son derece memnun. Kendisini önümüzdeki sezon da kadromuzda tutmak ve bonservivisini de almak istiyoruz. Bu konuyla ilgili olarak Galatasaray yönetimiyle temasa geçtik. Cevap bekliyoruz" dedi. Stancu'nun da Orduspor'da kalmak istediğini belirten Türkmen, "Oyuncuyla anlaştık. Kendisi burada çok mutlu. Sarı- Kırmızılı kulübe de durumu bildirdik. En geç önümüzdeki hafta bize geri dönecekler. Bu konuda bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

FORVET İSPANYA'DAN GELECEK
!
Transferle ilgili olarak çalışmalarının sürdüğünü belirten Türkmen, "Serbest kalmasını beklediğimiz kimi oyuncular var. Transferde sona yaklaştık. İspanya'da top koşturan çok etkili bir forvet oyuncusuyla temas halindeyiz. Bonservisi ile ilgili pazarlıklarımız sürüyor. Bu konuda da yönetim olarak gerekli adımları hızlıca atarak güçlü bir Orduspor kurmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

CUPER EMİN KONUŞTU
Orduspor'un deneyimli hocası Hector Cuper, Orduspor'u hak ettikleri yere getireceklerini belirterek, "Yönetimle birlikte koordineli çalışıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Bomba gibi takım kuracağız" dedi.