17 Nisan sabahı EVET'le uyanalım

“Gücümüzü cumhurbaşkanımızdan ve devletimizin yaptığı önemli yatırımlardan alarak EURO 2024’e aday olduk.17 Nisan sabahı Evet’le uyanalım.” "Ekonomimiz güçlenmeye başladıkça futbolumuz da güçleniyor. Avrupa'da 3 takımla mücadele eder hale geldik. Belki de şampiyonluk gelecek."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2017 Güncelleme 21 Mart 2017, 00:00
17 Nisan sabahı EVET’le uyanalım

İÇİNDEKİLER

Futbol Zirvesi'nde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören önemli mesajlar verdi. Dünya futbolunda başarılı ülkelerin en önemli noktalarının ülke ekonomisi ve devlet yönetiminin gücü olduğunu ifade eden Demirören, "Ekonomimiz güçlenmeye başladıkça, ülkemiz güçlenmeye başladıkça, futbolun da güçlendiğini görüyoruz. 600 milyon Dolar'lık yayın ihalesi bedeli, ülkemize güvenildiği için yapılan bir yatırımdır" ifadelerini kullandı. Ülkenin milli gelirinin 3 bin Dolar'dan 10 bin Dolar'a çıktığını belirten Yıldırım Demirören, "Milli gelirimiz yükselince otomatikman bundan futbol da etkilendi. Artık biz de Avrupa'da 1 takım yerine 3 takımla mücadele etmeye başladık" ifadesini kullandı.

FUTBOLU SEVEN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR
EN büyük şanslarının futbolu seven bir Cumhurbaşkanlarının olduğunu söyleyen Demirören, "Sayın Cumhurbaşkanım, gücümüzü sizden ve devletimizin yaptığı yatırımlardan alarak, EURO 2024'e aday olduk. Bu federasyon olarak, devletimizin gücü ve ekonomimizin gücüyle aldığımız bir karardı. Sayın Cumhurbaşkanım, 17 Nisan'da evet diyen bir Türkiye'ye uyanmak dileğiyle saygılar sunuyorum"dedi.

TÜRK FUTBOLU ARTIK ÇAĞ ATLADI
Demirören Kulüpler Birliği Vakfı ile yaptıkları işbirliğiyle Türk futbolunun çağ atladığını söyledi. Bu arada Chelsea takımının eski yıldızı Eddie Newton Erdoğan'a sırtında Cumhurbaşkanı'nın adının yazılı olduğu 10 numaralı Chelsea forması hediye etti.