Forvet görünümlü stoper

Quaresma kendisinden 2 yaş küçük olan R.Madrid’in stoperi Ramos’tan sadece 6 gol fazla atabildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2017 Güncelleme 09 Mart 2017, 00:03
Forvet görünümlü stoper

İÇİNDEKİLER

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında 3-1 yendiği Napoli'yi rövanşta da aynı skorla geçerken geceye damgasını Sergio Ramos vurdu... Takımı 1-0 mağlupken iki kez sahneye çıkan ve attığı gollerle skoru 2-1'e getiren İspanyol stoper kariyerindeki gol sayısını 81'e çıkardı. 30 yaşındaki Ramos böylece istatistikleri alt üst eden performansını bir adım öteye taşımış oldu. Birçok orta alan oyuncusu hatta forvetten bile daha çok gol atmayı başaran yıldız futbolcuyu Spor Toto Süper Lig'de oynayan meslektaşlarıyla karşılaştırdığımızda da ortaya çok çarpıcı sonuçlar çıkıyor.

RAMOS: HEDEFİM 100 GOL
Fenerbahçeli Emmanuel Emenike forvet oyuncusu olmasına rağmen kariyeri boyunca Sergio Ramos'tan sadece 15 gol fazla atabildi. Beşiktaşlı Ricardo Quaresma da kendisinden 2 yaş küçük olan İspanyol yıldızdan 6 kez fazla ağları havalandırdı. Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Emre Belözoğlu, Volkan Şen, Atiba Hutchinson, Gökhan İnler ve Mehmet Topal gibi isimler de Ramos'un gerisinde kaldı. Yıldız futbolcu kariyerinin sonuna kadar 100 gole ulaşmak istediğini açıkladı.

İŞTE ŞAŞKINLIK YARATAN TABLO



INİESTA'YI BİLE SOLLADI
Sergıo Ramos şu ana Sevilla, Real Madrid ve milli takımda 81 kez ağları havalandırırken, ezeli rakip Barcelona'da forma giyen orta alan oyuncusu Andres Iniesta 54 gol atabildi.