Cimbom pusuya yattı

Diarra, 10 milyon Euro’luk ödemeyi ertelemeyi hedefliyor. Görüşme birkaç gün içinde olacak ve transfer netleşecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2016 Güncelleme 20 Ağustos 2016, 00:22
Cimbom pusuya yattı

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da transfer gündeminin ilk maddesi Lassana Diarra... Sarı-Kırmızılı yönetim, Marsilya formasını giyen Fransız ön liberoyu kadrosuna katmak için tüm şartları zorluyor. Fransa'dan gelen bilgilere göre Galatasaray ve Diarra 3 yıllık sözleşme şartlarında anlaşmayı sağladı. Cimbom'un 31 yaşındaki futbolcuya 3 yılda 10 milyon Euro'nun üzerinde garanti ücret ödemeyi kabul ettiği belirtiliyor.

KIRAN KIRANA PAZARLIK
Fakat transferin önünde tazminat engeli bulunuyor... Lassana Diarra, Lokomotiv Moskova ile arasındaki 10 milyon Euro'luk tazminat sorununu çözmeden Galatasaray'a transfer olmak istemiyor. Fransız yıldızın avukatlarının birkaç gün içinde Rusya'ya giderek Lokomotiv Moskova kulübü ile masaya oturması bekleniyor. Diarra'nın tazminat ödemesini ertelemek istediği, avukatlar ve Rus kulübü arasında kıran kırana bir pazarlık yaşanacağı öğrenildi.

LEVENT NAZİFOĞLU: YÜZDE 99
Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Diarra, Galatasaray'a 3 yıllık imzayı atacak. Bu nedenle Sarı-Kırmızılı yönetim gözünü Rusya'da yapılacak görüşmeye çevirmiş durumda... Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Lassana Diarra'nın transferi ile ilgili A Spor'da açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, "Diarra'da önemli yol kat ettik. Bir 10 milyon euroluk cezası var Diarra'nın. Futbolcu onunla ilgili Spartak Moskova ile konuşuyor. Onunla ilgili bir gelişme yaşanırsa, transferi yapacağız inşallah. Benim yüzdelerim çok gerçekci değil, ama benim için %99'dur yüzdeler. Benim yapım bu" dedi.