Tekelioğlu plaka dedi

Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıkalrına devam ederken 61 yaşına giren Sadi Tekelioğlu için sürpriz pasta kesildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2016 Güncelleme 16 Ocak 2016, 01:00
Tekelioğlu plaka dedi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Mustafa ve Salih dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bordo-mavililer oldukça sert geçen antrenmanda taktik ağırlıklı bir çift kale maç yaptı. Bu arada antrenman öncesi 61 yaşına giren Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu için sürpriz doğum günü pastası kesildi. Bordo-mavili takımda bazı futbolcuların teknik direktör arayışlarında bulunan yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek, "Biz Sadi hocadan memnunuz, hepimizle yakından ilgileniyor" dediği de öğrenildi.

KARA: 2016 YILINDAN ÇOK UMUTLUYUM
nnTrabzonspor'da teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte istikrarlı şekilde forma giymeye başlayan Aytaç Kara, ikinci yarı öncesi umutlu konuştu. Geçmişe takılıp kalmayacaklarını söyleyen Aytaç Kara, "2016 yılına Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla birlikte iyi bir giriş yaptığımızı düşünüyorum. Bir nevi yeni sayfa açtık. Moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Kendi performansımı da gün geçtikçe yukarı taşıyorum. İnşallah ikinci yarıda arzuladığımız sonuçları alırız ve taraftarlarımızın yüzünü güldürürüz" diye konuştu.