Grosskreutz skandalı 2

Transferin son saniyelerinde imza atan ve lisans işlermleri yetişmeyen Grosskreutz 3 ay sabretti... Maç oynamadı sadece idman yaptı. Oynamasına 1 ay kala Denizli'ye "Gitmek istiyorum" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2015 Güncelleme 03 Aralık 2015, 02:49
Grosskreutz skandalı 2

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY'ın transferin son gününde renklerine kattığı ancak bonservis işlemlerini yetiştiremediği Grosskreutz Sarı- Kırmızılı takımdan gitmek istediğini söyledi. Denizli ile görüşen Alman futbolcu "Ailemi çok özlüyorum. Artık burada yapamayacağım ve gitmek istiyorum" dedi.

DENİZLİ'Yİ KAPIDA BEKLEDİ
Olayı kendisi açıklayan Denizli, "Kevin yeni transferimiz ve oynama fırsatı olmadı. Pazartesi günü kendisiyle tanıştım ve biraz onunla sohbet ettim. Programını konuştuk. Kendisi bana, bu ayın sonuna kadar bu şekilde devam edeceğini söyledi.

HAFTAYA TEMELLİ DÖNECEKTİ
Bende bu bizim için zor olur. Biraz değişiklik yapalım dedim. Öne çekelim dedim. Yani yaklaşık önümüzdeki hafta gidip temelli dönecekti. Bu sabah tesislere geldiğinde tesislerin önünde oturuyordu. Çağırdım bir sonun mu var mı dedim. Kendisi 'bu gidiş gelişlerin zor olduğunu ama asıl problemin bu olmadığını ve burada devam edemeyeceğini' söyledi. Kendisine burada olduğu takdirde mutlu olacağını söyledim. Bundan sonra yönetimimizle görüşmek istiyor. Ayrılmak istiyor. Benim için artık misafir futbolcudur" dedi. Grosskreutz'un yönetimle görüşüp Galatasaray ile yolları ayıracağı öğrenildi.

ALMANYA'YA GİDİP GELİYORDU
LİSANSI yetişmediği için oynamasına izin verilmeyen Grosskreutz zaman zaman ülkesine gidiyor ve ülkesinde idman yapıyordu. Alman oyuncu 2.yarı forma giymeye başlayacaktı

BENİM İÇİN ARTIK O MİSAFİR
Teknik Direktör Mustafa Denizli Grosskreutz'un ayrılmak istemesinin ardından "Kendisi artık benim için misafir oyuncudur. Ama kafasını toplayıp bizimle beraber olmak isterse o zaman oturur konuşuruz" dedi.