Derbilere değil şampiyonluklara bakın

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son yıllardaki kötü Kadıköy performansı için çarpıcı bir yorum yaptı. Özbek, "Galatasaray en çok şampiyon olan takım. Burada esas olan derbiler değil şampiyonluklardır" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2015 Güncelleme 24 Ekim 2015, 00:00
Derbilere değil şampiyonluklara bakın

İÇİNDEKİLER

Beyoğlu'ndaki Galatasaray Lisesi'nin karşısına inşa edilen 7 katlı GS Store dün yapılan törenle hizmete açıldı... Törene mevcut başkan Dursun Özbek'le birlikte kulübün eski başkanları Ünal Aysal, Faruk Süren, Duygun Yarsuvat ve Mehmet Cansun da katıldı. Açılışta kurdeleyi Ünal Aysal'la birlikte kesen Başkan Dursun Özbek yarın oynanacak derbi için çarpıcı ifadeler kullandı. Özbek, Galatasaray'ın Kadıköy'deki olumsuz istatistiğiyle ilgili, "Galatasaray en çok şampiyon olan takım. Burada esas olan şampiyonluk. Galatasaray herkesten fazla şampiyon olmuştur." şeklinde konuştu. Özbek, Fenerbahçe derbisine gidip gitmeyeceği yönündeki soruya ise, "Derbi, Türk futbolu için çok önemli. Büyük ihtimalle gitmeyi düşünüyorum. Kadıköy için davet beklemiyorum. Bir iki tane husus var, onların oluşmasını bekliyorum" şeklinde cevap verdi.

FENERBAHÇE'NİN GALİBİYETİYLE İFTİHAR ETTİK!
DERBİNİN her skora açık olduğunu ifade eden Başkan Özbek, "Dün (perşembe) Fenerbahçe rakibini yendi, Galatasaray da yendi. Türk futbolu için iftihar gecesi oldu dün (perşembe) gece de. Derbi mücarelesi Türk futbolu için çok önemli. Dostluk içinde geçeceğini ümit ediyorum ve bekliyorum. Bizim artık bazı yıpratıcı, Türk futbolunu geriye götürücü faaliyetlerden arınmamız lazım. Ben bu manada kendi yönetimimi hazırladım. İnşallah dostane bir derbi olacak" diye konuştu.