Halkın yıldızları

Sosyetenin ünlü isimleri Bodrum ve Çeşme'de yaptıkları tatile servet harcarken, Fenerbahçe'nin üç yeni transferi herkesi şaşırtan bir harekete imzasını attı... Fernandao, Luis Nani ve Josef, Halk Plajı'nda güneşlendi, ardından deniz bisikletine bindi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2015 Güncelleme 21 Temmuz 2015, 01:57
Halkın yıldızları

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin kısa bir süre önce renklerine bağladığı Jose Fernandao, Luis Nani ve Josef de Sousa'dan herkesi şaşkına çevirecek bir hareket geldi... Sosyetenin ünlü isimleri ve futbolcular, tatil için Çeşme ve Bodrum'daki gözde mekanları tercih ederken Fernandao, Nani ve Josef'in tercihi Poyrazköy Halk Plajı oldu. Bayramın son gününü değerlendirmek isteyen 3 yıldızın, milyon Euro'lar kazanmalarına rağmen bedavaya girilen halk plajına gitmeleri gündeme adeta bomba gibi düştü. Plajdaki vatandaşların şaşkın bakışları arasında denize girip bol bol güneşlenen Fernandao, Nani ve Josef ardından deniz bisikletine binip stres attı. Oldukça keyifli gözüken 3 yıldız, vatandaşların fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. Poyrazköy Plajı'nda yaklaşık 4 saat vakit geçiren Fenerbahçeli futbolcular ardından evlerinin yolunu tuttu.

1 AY ÖNCE IBIZA'DA, BAYRAMDA POYRAZKÖY'DE!
TAKIM arkadaşları ve meslektaşları günü birlik bile olsa Bodrum ve Çeşme'ye giderken Fernandao, Nani ve Josef'in mütevazi tatilleri herkesin alkışını topladı. Özellikle bundan çok kısa bir süre önce Manchester United kadrosunda yer alan ve Ibiza'da tatil yapan Luis Nani'nin bu kez Poyrazköy'de denize girmesi, "Türkiye'ye çok çabuk uyum sağlamış" yorumlarını da beraberinde getirdi. Fernandao'nun Bursaspor'da oynadığı dönemde de birkaç keç Poyrazköy'e gittiği ve bu kez yanında Nani ve Josef'i götürdüğü de belirlendi.

GÖRENLER İNANAMADI!
Bayram tatilini fırsat bilerek Poyrazköy'e giden vatandaşlar, yanlarındaki şezlongda Luis Nani, Jose Fernandao ve Josef'i görünce
adeta gözlerine inanamadı.



BURASI BODRUM İNSANLAR ÜST ÜSTE
Bodrum'un en ünlü mekanlarından biri olan Maça Kızı Plajı'na sosyetenin ünlü isimleri adeta akın ediyor. Tatilciler, adım atmanın mümkün olmadığı plaja girmek için tam 225 lirayı cebinden çıkarıyor. Fenerbahçeli Nani, Fernandao ve Josef ise halkın arasında Poyrazköy'de denize girmeyi tercih etti.




ONUR ÖZKAN