Alp'ten flaş itiraf!

MHK Başkanı Zekeriya Alp, "Fenerbahçe'nin Eskişehir maçında kazandığı penaltı yanlış karardı. Ama öncesinde 1 penaltısı verilmedi. Volkan'ın çıkardığı top çizgi üzerinde. Emr'enin ise parmak hareketi ve sarfettiği sözleri var"d edi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2014 Güncelleme 03 Aralık 2014, 02:25
Alp’ten flaş itiraf!

İÇİNDEKİLER

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda 11. haftanın en çok tartışılan pozisyonlarını değerlendirdi. İlk olarak Fenerbahçe-Eskişehir maçını değerlendiren Alp, "Fenerbahçe- Eskişehir maçında bir yardımcı ile bir çizgi hakemimiz 2 penaltı pozisyonunda maalesef yanlış kararlar verdiler. İlk pozisyon penaltı ama uzatmalarda verilen penaltı yanlış karar. Kaleci Volkan'ın ceza çizgisi üzerinde müdahalesi var ve hakemin kararı doğrudur. bu anlık ve süratli hareketlerde yardımcıların karar vermesi zor. Emre'nin hem bir parmak hareketi hem de sarfetti sözler var. Kırmızı kart görme si normal" dedi. Ze- keriya Alp, hakem Tolga Öz- kalfa'nın bir süre dinlendirileceğini de söyledi.

REFLEKS...
Alp, G.Saraylı Burak'ın attığı golde hakem Özgür Yankaya'nın ayak hareketinin ise tamamen reflesk olduğunu belirtti.

Hatalar HER YERDE VAR
Zekeriya Alp, "Hata futbolun içerisinde olan bir durumdur. Yurt dışında da akıl almaz hatalar oluyor. Ama ne yazık ki ön plana Türkiye'de olanlar çıkartılıyor" dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA 'OFSAYT' HATASI!
MHK Başkanı Zekeriya Alp Karabük-Beşiktaş maçında ev sahibi ekibin ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü için de "1. yardımcı hakemin (Nihat mızrak) ofsayt pozisyonu ile ilgili bir hatası var, pozisyonu kaçırmıştır" dedi.