Biz sizi mesut sanıyorduk!

Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, daha önce menajerliğini yaptığı oğlunu 630 bin Euro alacağı için mahkemeye verdi. Mesut Özil de bunun üzerine kendisine borç olarak verdiği bir milyon Euro ile lüks bir otomobili iade etmesi için babasına dava açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2014 Güncelleme 12 Kasım 2014, 01:22
Biz sizi mesut sanıyorduk!

İÇİNDEKİLER

Alman Milli Takımı ile birlikte İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Türk yıldız Mesut Özil, daha önce menajerliğini yapan babası Mustafa Özil ile alacak-verecek meselesi yüzünden mahkemelik oldu. Köln'de yayın yapan Express gazetesinin haberine göre Mustafa Özil, oğlu Mesut'tan 630 bin Euro'luk alacağını tahsil edemediği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Baba Özil, oğlunun imzaladığı bir sponsorluk sözleşmesinden hakkına düşen 630 bin Euro ile yine bir saat firması reklamından 30 bin Euro alacağı olduğunu ileri sürdü. Olay bu kadarla da kalmadı... Bunun üzerine Mesut Özil karşı atağa geçti. Babası Mustafa Özil hakkında menajerliğini yaptığı süre içerisinde kendisine borç olarak verdiği 1 milyon Euro ile lüks bir otomobili iade etmesi için dava açtı.

BABA-OĞUL GEÇ DE OLSA UZLAŞMAYA VARDILAR...
Davalık olan baba oğulun mahkeme kararını beklemeden aralarında uzlaşma yoluna gittikleri de gelen haberler arasında. Mesut Özil ile bir süreliğine menajerliğini yapan babası Mustafa Özil'in aralarının geçen yıl açıldığı da bildirildi. Alman Express gazetesinin haberine kadar Mesut Özil ile babası Mustafa Özil arasında bir prüzün olduğu bilinmiyordu. Mesut, bu konu ile alakalı olarak herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

BABA OĞULUN ARASI GEÇEN YIL AÇILMIŞ!
Alman basınında çıkan haber şok etkisi yarattı. Önce baba Mustafa Özil, ardından da Mesut Özil mahkemenin yolunu tuttular. Ancak mahkeme kararını beklemeden uzlaşmaya gitmiş olmaları tüm gelişmeler içinde en iyi olanı. Baba Mustafa Özil şu anda oğlunun menajerliğini yapmıyor.

Tuncay YILDIRIM/Köln