Cimbom'dan İtalyan işi

Başkan Ünal Aysal, genç oluşu ve düşük maliyeti nedeniyle 42 yaşındaki teknik adamı ön planda tutuyor. Roberto Mancini ile pazarlıkları sürdüren G.Saray yönetimi, 74 yaşındaki Giovanni Trapattoni'yi de gündeme aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2013 Güncelleme 28 Eylül 2013, 03:53
Cimbom’dan İtalyan işi

İÇİNDEKİLER

Salı akşamı Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından çok yoğun bir şekilde teknik adam aramaya başlayan Galatasaray'da rota İtalya... Sarı- Kırmızılı yönetim dün yaptığı toplantıda, gelinen son durumu gündemine aldı. Başkan Ünal Aysal'ın listede bulunan isimler arasından Roberto Di Matteo'yu ön planda tuttuğu öğrenildi. Yaklaşık 20 gün önce Drogba ile İtalyan hoca hakkında fikir alışverişinde bulunan Aysal'ın, diğer adaşlardan daha genç, daha heyecanlı ve düşük maliyetli olması nedeniyle Di Matteo isminin üzerinde bulunduğu ifade ediliyor. Fakat takımın başına daha isimli bir teknik adamın getirilmesi için de çalışmalar sürüyor. Sportif Direktör Bülent Tulun, Roberto Mancini ile pazarlıklar yaparken, bir başka İtalya hoca daha gündeme geldi. Yönetimin listeye aldığı bu ismin Giovanni Trapattoni olduğu ifade ediliyor. 2008'den bu yana çalıştırdığı İrlanda Cumhuriyeti Milli Takımı'ndaki görevinden Eylül ayında ayrılan 74 yaşındaki teknik adama menajeri aracılığıyla teklif yapıldığı öğrenildi. Fakat Di Matteo ve Mancini'den sonuç alımaması durumunda Trapattoni'nin takımın başına getirilebileceği belirtiliyor.

'TULUN, İTALYA'DAN HOLLANDA'YA GEÇTİ' İDDİASI!
3 İtalyan teknik adamla temaslarını sürdüren Galatasaray yönetimi, her ihtimale karşın listesini geniş tutuyor... Athletic Bilbao'nun eski çalıştırıcısı Marcelo Bielsa'yı da adaylar arasına alan Sarı-Kırmızılı yönetimin, Dick Advocaat'la teması da sürüyor. Bülent Tulun'un İtalya'dan Hollanda'ya geçerek Advocaat ile masaya oturduğu iddia ediliyor.

76 GÜNDE ÇİFTE KUPA
Geçtiğimiz sezon ortasında Chelsea'de göreve getirilen Roberto Di Matteo, 76 günde Şampiyonlar Ligi ve FA Cup zaferlerini yaşayarak rüya gibi bir performans sergilemişti.



BU FOTOĞRAF OLAY OLMUŞTU
Roberto Di Matteo, Drogba ile birlikte Chelsea'da Şampiyonlar Ligi zaferine imza atmıştı... İngiliz ekibinin çeyrek finalde Napoli'yi devirdiği maçta 4. golün ardından Drogba ile Di Matteo'nun dudak dudağa öpüşmesi Ada basınında günlerce manşetleri süslemiş, bu fotoğrafla ilgili facebook hesapları bile açılmıştı.