Cardozo Fenerbahçe'de

Fenerbahçeli yöneticiler yılan hikayesine dönen Cardozo için bu kez Benfica ile her konuda anlaştı. Abola gazetesi ise, "Fenerbahçeli yöneticiler Cardozo için Lizbon'a geliyor. Artık bu transfer sadece imzaya kaldı" yorumunu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2013 Güncelleme 19 Temmuz 2013, 01:24
Cardozo Fenerbahçe’de

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Cardozo'yu bitirmek için gün sayıyor... Sarı-Lacivertli yönetim dün CAS'tan gelen haberle büyük bir sevinç yaşarken Şampiyonlar Ligi'ne katılma engeli de şimdilik kalkmış oldu. F.Bahçe bu gelişmenin ardından bir süredir gündemine aldığı ve Benfica ile pazarlık yaptığı Cardozo'yu renklerine bağlamak için yeni bir girişimde bulunacak. Fenerbahçeli yöneticilerin Cardozo için Benfica ile 6.2 milyon Euro'ya anlaştığı öğrenildi. Kanarya, 3 yıllık sözleşme karşılığında Cardozo'ya yıllık 2,8 milyon Euro verecek.

LİZBON'DA BİR KEZ DAHA
Abola gazetesi de dün verdiği haberde Fenerbahçeli yöneticilerin Lizbon'a geleceğini öne sürerek, "Fenerbahçeli yöneticiler CAS'tan gelen haberle birlikte Cardozo'yu renklerine bağlamak için Lizbon'a geliyor. Benfica ile Fenerbahçe her konuda anlaşma sağladı. İş sadece küçük pürüzlerin giderilmesine kaldı. Cardozo'nun da Fenerbahçe'ye gitmek istemesi bu transferin sonuçlanmasında önemli rol oynadı" ifadesini kullandı.

YANAL DA ÇOK İSTİYOR
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da Cardozo'nun bir an önce alınmasını istemesinin bu transferin hızlanmasında önemli bir rol oynadığı ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli yöneticilerin Paraguaylı golcüye en kısa sürede imza attırarak bir an önce takıma katılmasını sağlamak istediği öne sürüldü.