Anzhi'den Q7'e kanca!

Rusya'nın Anzhi kulübü Beşiktaş'ın Portekizlisi Quaresma'yı listeye aldı. Portekizli için Siyah-Beyazlılar'a 10 milyon Euro öneren Anzhi, Quaresma'ya da yıllık 4 milyon Euro sundu Rusya'nın Anzhi kulübü Beşiktaş'ın Portekizlisi Quaresma'yı listeye aldı. Portekizli için Siyah-Beyazlılar'a 10 milyon Euro öneren Anzhi, Quaresma'ya da yıllık 4 milyon Euro sundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2012 Güncelleme 05 Nisan 2012, 00:22
Anzhi’den Q7’e kanca!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'ya Rusya'dan talip çıktı. Dünya çapında yıldızları kadrosuna katarak ses getirmeyi hedefleyen Anzhi kulübünün, Portekizli menajer Jorge Mendes aracılığıyla Siyah-Beyazlı yönetimle temasa geçtiği iddia edildi.

10 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ
Anzhi Kulübü'nün Başkanı Süleyman Kerimov'un sportif direktörlüğe getirdiği Roberto Carlos'a 300 milyon Euro transfer bütçesi ayırmasının ardından arayışlarını hızlandıran Rus ekibinin, ilk duraklarından birinin Türkiye olduğu öğrenildi. Anzhi'nin Beşiktaş'ın içinde bulunduğu ekonomik dar boğaz nedeniyle Portekizli oyuncularını elden çıkarmak istemesini fırsat bilerek Mendes aracılığıyla nabız yokladığı kaydedildi. Ruslar'ın, Quaresma için Beşiktaş'a 10 milyon Euro vermeye hazır olduğu sızan haberler arasında.

Q7'YE YILLIK 4 MİLYON
Mendes'e Quaresma'yla 2 yıllık sözleşme yapmayı düşündüklerini söyleyen Anzhi kulübü yetkililerinin, Portekizli yıldıza da yıllık 4 milyon Euro vermeyi teklif ettikleri iddia edildi. Portekizli yıldızın bu teklif karşısında kayıtsız kalamayacağı sızan haberler arasında yer alıyor.

HAVUTÇU'YU TEBRİK ETTİ
Bu arada dün takımla birlikte çalışan Quaresma, İbrahim Toraman'la birlikte teknik direktör Tayfur Havutçu'yu yeni görevi için tebrik etti. Bu 3 ismin bir süre başbaşa görüştükleri gözlerden kaçmadı.

ÇETE'DE 1 FİRE VAR...
Karabük maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Simao sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı. Quaresma ise takımla çalıştı.