Tv'de ruh çağırdı Erman şovu!

Erman Toroğlu Kanal Türk'te canlı yayınlanan Telegol programında stüdyoda ruh çağırdı. Ünlü futbol yorumcusunun üzerine örttüğü şalla yaptığı konuşma herkesi şaşkına uğrattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2011 Güncelleme 30 Ağustos 2011, 02:15
Tv’de ruh çağırdı Erman şovu!

İÇİNDEKİLER

Erman Toroğlu yine gündem yarattı... Her zaman sivri açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü yorumcu Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında, "Futbolun ruhunu çağırayım" dedi ve birdenbire ruh çağırma seansına başladı. Herkes yayını şaşkınlıkla izlerken Toroğlu kafasına örttüğü kırmızı desenli şalla sözde çağırdığı ruha şike operasyonu ve Türk futbolunun geleceğine yönelik sorular yöneltmeye başladı.

FENERBAHÇE OLMAZSA LİG OLMAZ
Toroğlu futbolun ruhunun, "Türk futbolu delik deşik. UEFA size gıcık. Şampiyonlar Ligi'ne gidecek ekip belli oldu, UEFA senden önce davrandı. Federasyona yardım etmedin Ligdeki diğer kulüpler Fenerbahçe olmazsa lig olmaz diyorlar. Yayıncı kuruluş ve kulüpler dolar istiyor dolar. Bursa'nın cezası kalktı" dediğini izleyenlere söyledi.

YAPILANLARIN HEPSİ MİZANSEN
Ünlü yorumcu, ruhun küme düşecek takımların devre arasında belli olacağını söylediğini ifade ederek, "Play-off'a kalacak takımlar Fenerbahçe, Beşiktaş, G.Saray ve Trabzonspor olacak. Hapise girenlerin hepsi dışarı çıkacak. Biri Aziz Yıldırım olacak. Yıldırım başkan olacak" dedi. Program sonunda sunucu Serhat Ulueren yapılanların birer mizansen olduğunu açıkladı.

TWITTER'DA YER YERiNDEN OYNADI
Erman Toroğlu'nun canlı yayında ruh çağırması ünlüleri şaşırttı. İşte ünlülerin Toroğlu tweetleri: Ata Demirer: Allahım bu ne! Krizdeyim şu an. Arkadaşlar şu an tarihe tanıklık ediyoruz. Böyle birşey yok. Erol Köse: Herkes şikeden paket, Erman büyücülükten. Bu kafayla Ramazan'da ne içiyorsa yaramamış. Toroğlu ve Ulueren'i almak üzere Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi'nden bir ambulans az önce yola çıktı. Ceyhun Yılmaz: Erman hocaya ne olmuş böyle? Anlamak mümkün değil.

ŞOVU ABARTTIĞI İÇİN STÜDYODA UYARILDI
Erman Toroğlu Telegol programında şalın altından konuşurken her taraftan dumanlar yükseliyordu. Programdaki bu görüntüler twitter'da tepkilere neden oldu.

ULUEREN VE YORUMCULAR EL ATTI
Program sırasında Serhat Ulueren ile yorumcular Gökmen Özdenak ve Ziya Şengül ruh çağırmaya kendini iyice kaptıran Toroğlu'nu, "Yeter artık" diye uyardı.