Evimi asla terk etmem

Beşiktaş'ın Portekiz'li yıldızı "Burası benim yuvam. Evimi asla terk edemem" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2011 Güncelleme 18 Temmuz 2011, 00:00
Evimi asla terk etmem

İÇİNDEKİLER

Quaresma'dan alkışlanacak davranış... Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Rus kulüplerinden Anzhi'nin yıllık 5 milyon Euro teklifini geri çevirdi. Anzhi kulübü başkanı Süleyman Kerimov'un Siyah-Beyazlı kulüpte yaşananları fırsat bilerek Quaresma'ya, "Beşiktaş'ın şike skandalı nedeniyle küme düşürülmesi yüksek ihtimal. Bu nedenle seni Anzhi'de görmek istiyorum. Sana yıllık 5 milyon Euro vereceğim. Sen kabul edersen Beşiktaş'ı da hemen ikna ederiz" dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA ÇOK MUTLUYUM
Ancak yıldız oyuncunun Kerimov'un bu sözlerine, "Beşiktaş'ta çok mutluyum. Burada daha ilk günden itibaren taraftarla aramda duygusal bir bağ oluştu. Ben onları, onlar beni inanılmaz şekilde seviyor. Siyah-Beyazlı takımda yeniden kendimi buldum. Kimse benden evimi terketmemi beklemesin. Bana dünyayı verseler Beşiktaş'tan ayrılmam" cevabını verdi. Portekizli yıldız, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu kaostan kurtulacağına inandığını da iddia ederek, "Özellikle böylesine hassas bir dönemde takımımı yalnız bırakmak benim için ihanetten farksız olur. Yapılan teklif cazip ama paradan daha önemli değerler de olduğu unutulmamalı" ifadesini kullandı.

KERIMOV'U ŞAŞIRTTI
Anzhi Başkanı Kerimov'un Quaresma'nın bu cevabı karşısında şaşırdığı ancak Portekizli yıldızdan iyi düşünmesini isteyerek, "Bizim kapımız sana her zaman açık. Eğer kararını değiştirirsen bize hemen haber ver" dediği belirlendi.

DUYGUSAL BAĞ OLUŞTU
Beşiktaş tribünlerinin sevgilisi olan Quaresma taraftarla arasında duygusal bir bağ oluştuğunu söyledi. Portekizli oyuncu, hassas bir dönemde olduklarını ifade ederek Beşiktaş'tan ayrılmayacağını söyledi.