Futbolcular Arda'ya düşman

"Arda sürekli Başkan tarafından kollanıyor. Ayrıcalıklı gibi gösteriliyor. Bu da takımda huzursuzluk yaratıyor"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2010 Güncelleme 05 Ekim 2010, 12:48
Futbolcular Arda’ya düşman

İÇİNDEKİLER

Galatasaray camiasına çok yakın isimlerden biri olan Gökmen Özdenak'ın sözleri gündeme bomba gibi düşecek... Özdenak'a göre takımdaki futbolcuların büyük kısmı kaptan Arda'ya düşman!.. Florya'daki bu bölünme de huzursuzluk ve kötü sonuçları beraberinde getiriyor

BU TAKIM SADECE ARDA MI!
Gökmen Özdenak, başını Servet Çetin'in çektiği Arda karşıtı grubun neden böyle bir tavır içinde olduğunu ise şöyle özetliyor: "Arda, Başkan Adnan Polat'ın kankası gibi. Sürekli kollanıyor. Takımda ayrıcalıklı gibi gösteriliyor. Koskoca Galatasaray Başkanı'nın yanında elleri cebinde, gözünde güneş gözlükleri ile geziyor. Ben bu yaştayım ama Başkan'ı gördüğümde önümü ilikliyorum. Arda sürekli Başkan'ın yanında, hep onunla birlikte. Bu da diğer oyuncuları rencide ediyor. Kendi aralarındaki konuşmalarda 'Bu takım sadece Arda mı?' diye hayıflanıyorlar. Başkan Polat da bu sorunları çözeceğine Arda'nın yanında yer alıp huzursuzluğa çomak sokuyor". Arda'nın çevresine karşı hiç mütevazi davranmadığını da söyleyen Gökmen Özdenak, "Özel şöförle idmana geliyor. Özel hayatıyla hep gündemde. Bu yüzden kimse Arda'ya sempatiyle bakmıyor" şeklinde konuştu.

OYNARSA ORTALIK KARIŞIR
Arda'nın Belçika ile oynanan milli maçta sakat sakat tam 65 dakika oynadığını fakat Galatasaray'da 4 haftadır forma giymediğini söyleyen Özdenak, "Şimdi çıkar da Almanya maçında oynarsa işte ortalık o zaman karışır" ifadesini kullandı.

UYARDIM AMA BENi DiNLEMEDi
"Arda'ya geçen sezon tüm olacaklar? söyledim. Beni dinlemedi. Sonra da aray?p, 'Abi sen hakl? ç?kt?n' dedi..."

Geçen sezon Arda'yla konuştuğunu söyleyen Gökmen Özdenak, 'Özel hayatına dikkat et. Biraz mütevazi ol. Çevrendeki insanlar suni kalabalık. Seni yanlış yönlendiriyorlar' dedim ama dinlemedi. 1 ay sonra aradı, 'Abi haklıymışsın' dedi" ifadesini kullandı.