Gözler raporda

Siyah-Beyazlılar'ın Alman hocası 2 yabancı, 3 yerli oyuncunun gönderilmesini istediği listeyi bugün yönetime sunacak. Raporla harekete geçecek olan yönetim 1 yabancı golcü alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2010 Güncelleme 07 Temmuz 2010, 00:00
Gözler raporda

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta gözler Teknik Direktör Bernd Schuster'in yönetime sunacağı gidecekler-kalacaklar listesine çevrilmiş durumda. Avusturya kampını dün tamamlayan ve bugün akşam saatlerinde yurda dönmesi beklenen Siyah-Beyazlılar'da Schuster'in İstanbul'a iner inmez Başkan Yıldırım Demirören ve yönetimle bir araya geleceği ve gitmesini istediği isimleri rapor halinde sunacağı kaydedildi. Alman hocanın listesinde 2 yabancı, 3 de yerli oyuncunun bulunduğu sızan haberler arasında. Listede yer alan iki yabancının Zapotocny ve Holosko olmasına kesin gözüyle bakılırken duruma göre Fink'in de elden çıkarılabileceği Beşiktaş kulislerinde konuşulmaya başlandı.

YIRTICI BİR YABANCI GOLCÜ
Alman hocanın raporunu bekleyen ve buna göre harekete geçecek olan Beşiktaş yönetiminin ise 1 yabancı forveti kadrosuna katmak istediği kaydedildi. Siyah- Beyazlılar'da öne çıkan isimler arasında ise Alman Podolski ve Uruguay'lı Santa Cruz dikkat çekiyor. 2 yabancıyı göndererek kontenjanda yer açacak olan yönetim, bu iki golcüden birinin işini hemen bitirmek için operasyona başlayacak.