Viski kazası!

CHP lideri, içki kazasına kurban gitti. Aydın Ayaydın, Kılıçdaroğlu ile yediği yemeğin fotoğrafını internette paylaştı. Viski bardağından rahatsız olan vekil, hemen o fotoğrafa operasyon yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2013 Güncelleme 21 Ekim 2013, 03:46
Viski kazası!

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler öncesi "Peygamberimiz Hz. Muhammed'in soyundanım. Ancak bunu siyasette kullanmıyorum. 'Seyyid' soyuyuz yani" dedi. Kurban Bayramı'nda soluğu Bodrum'da aldı. Halkın arasına karışan Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı, bir köy düğününe katıldı. Kahvehaneye gidip, vatandaşın sorunlarını dinledi. CHP lideri, daha sonra tatil cenneti Bodrum'un güzel manzarası eşliğinde CHP İstanbul Milletvetili Aydın Ayaydın ile birlikte yemek yedi. İkili bu anı ölümsüzleştirdi. Ayaydın, görsel paylaşım sitesi Instagram hesabından CHP lideri ile yediği yemeğin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun önünde viski bardağı duruyordu.

SANSÜR UYGULADI
Aydın Ayaydın, daha sonra paylaştığı viskili fotoğraftan rahatsız oldu. Hemen söz konusu fotoğrafı hesabından kaldırdı. Fotoğrafa operasyon yapan CHP'li vekil, viski bardağını ve şişesini görülmeyecek şekilde kesti. Görselin yeni halini Instagram hesabına ekledi. Ayaydın'ın bu davranışı ise tepkilere neden oldu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI
Kemal Kılıçdaroğlu'nun viskili fotoğrafı ise sosyal medyada en çok konuşulan konuların başına yerleşti. Vatandaşların çoğu "Aydın Ayaydın'ın "viski operasyonuna" anlam veremediklerini söyledi.

TWİTTER YORUMLARI
CHP'li Aydın Ayaydın'ın fotoğrafa uyguladığı sansür, Twitter'da gündem oldu. İşte yorumlar:
* Kimsenin içip içmemesi, bizi ilgilendirmez. Ama viskiyi saklama çabası çok çelişkili bir davranış.
* Nerden baksan çelişki, nerden baksan kötü bir tablo...
* Gezi'cilere bira kendisine viski... Nerede eşit yurttaşlık!
* Kılıçdaroğlu'nun viski içmesi beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren bu eylemin gizlemesi gayreti içine girilmesi.
* Aşkolsun Kemal Abi! Milli içkimiz rakı varken, sen git viski iç! Ulusalcıya yakıştı mı hiç?
* Diren viski!
* Kılıçdaroğlu'nu teknoloji kurtaramayacak.