Gecenin öteki yüzü

Sokak satıcısı çocuklar, Asmalımescit’teki lüks mekanların önünü mesken edindi. Para için ünlülerin yolunu kesip terör estirdi. Son olarak Bengü’nün aracının üzerine atlayıp canlarını tehlikeye atan gençler yürekleri ağza getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2017 Güncelleme 18 Aralık 2017, 02:07
Gecenin öteki yüzü

İÇİNDEKİLER

Küçük yaşta gece yarılarına kadar sokaklarda mendil ve çiçek satan çocuklar, canlarını hiçe sayarak korku saçtı. Tehlikenin boyutlarını gözler önüne seren olay, İstanbul Beyoğlu'nda özellikle ünlü isimlerin eğlence merkezi olan Asmalımescit'te yaşandı. Daha önce Doğa Rutkay, Gupse Özay, Meltem Cumbul, Ozan Güven, Yılmaz Erdoğan ve daha birçok ünlü isimin yolunu kesip araçlarının üstüne atlayan sokak satıcıları, bu kez şarkıcı Bengü'yü hedef aldı. Ünlü isim, önceki akşam soluğu sevgilisi Selim Selimoğlu ile birlikte Asmalımescit'te bulunan "Corridor" adlı barda aldı. Burada yakın dostlarıyla buluşan güzel popçu, söz konusu mekanda yaklaşık 1 saat kaldı.


Çocuklar, Bengü'nin içinde bulunduğu aracın camlarını yumruklayıp para istedi.

TEHLİKELİ OYUN
Mekandan sevgilisiyle birlikte ayrılan Bengü'nün peşini, çalgıcılar ve sokak satıcıları bırakmadı. Mekan çıkışı aracına güçlükle binen Bengü, sokak satıcılarının ve sokak çocuklarının hışmına uğradı. Çocukların bir kısmı Bengü'nün aracına atlayarak para isterken, bazıları da şarkıcının içinde bulunduğu otomobilin camlarına vurmaya başladı. Ünlü şarkıcı, bu durum karşısında büyük şok yaşadı. Canlarını tehlikeye atarak hareket halindeki araçların üzerine atlayan gençler, çevredekilere de büyük korku yaşattı. Vatandaşlar Bengü'nün aracına saldıran çocukları güçlükle bölgeden uzaklaştırdı. Büyük korku yaşayan Bengi, olayın ardından hızla olay yerinden ayrıldı. Çevre sakinleri ise ünlülerin ve vatandaşların aracının önünü kesip para isteyen sokak satıcısı çocuklar yüzünden zor anlar yaşadıklarını anlattı. Vatandaşlar, sokak satıcılarının tehlikeli oyununa çözüm bulunması için yetkilileri göreve çağırdı.


Şarkıcı Bengü, hareket halindeki aracının üzerine atlayan çocuklar ve gençler yüzünden korku dolu anlar yaşadı. Olay, kameralara yansıdı.

Doğan SAVAŞ