Liseli Cengiz

Mide ameliyatı yaptıran ünlüler kervanına Cengiz Kurtoğlu da katıldı. ‘Liselim’ şarkısıyla efsane olan 57 yaşındaki Kurtoğlu, ameliyat sonrası lise yıllarına geri dönecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2016 Güncelleme 05 Haziran 2016, 02:09
Liseli Cengiz

İÇİNDEKİLER

Ünlüler arasında moda haline gelen mide küçültme operasyonunu son uygulayan isim Cengiz Kurtoğlu oldu. Tenor Hakan Aysev, şarkıcı Işın Karaca, Fatih Ürek, Aslı Zen, Okan Karacan gibi ünlü isimler birer birer bıçak altına yatarak hem fazla kilolarından kurtuldu hem de daha sağlıklı bir yaşama merhaba dedi.

FOTOĞRAFLI MESAJ
Son dönemde fazla kiloları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren fantezi müziğin sevilen ismi Cengiz Kurtoğlu da geçtiğimiz günlerde Gastrik Bypass operasyonu geçirdi. Yeni albüm hazırlığında olan Kurtoğlu, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafın altına "Fakı Akın Hocam ellerine sağlık. Ameliyatım çok iyi geçti, sihirli parmaklarını Allah nazardan saklasın. Çok iyiyim" notunu yazdı. "18'lik del ikanlı " "Liselim" şarkısı dillere destan olan 57 yaşındaki Cengiz Kurtoğlu'nun takipçileri de ünlü şarkıcıya "Liseli Cengiz" diye geçmiş olsun mesajları yağdırdı. Aynı operasyonla 40 kilo veren Işın Karaca da "18'lik delikanlı Cengiz abim geçmiş olsun. Şimdi kilo verme zamanı" diyerek geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Sevilen sanatçı ameliyat sonrası ailesiyle birlikte fotoğraf çektirerek sevenlerine 'iyiyim' mesajı gönderdi. Cengiz Kurtoğlu, hedefinin 15 ay içerisinde 50 kilo vermek olduğunu söyledi.