Lüküs hayat

Sosyetik güzel Derin Mermerci, eşi Cem Aydın'la tatil için Bodrum'u tercih etti. Ünlü çift, önceki gün tüm vakitlerini lüks yatlarında geçirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2014 Güncelleme 16 Haziran 2014, 03:46
Lüküs hayat

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının kuşkusuz en gözde isimlerinin başında gelen Derin Mermerci de Bodrum sezonunu açtı. Sosyetik güzel, geçtiğimiz yaz olduğu gibi bu sene de eşi Cem Aydın'a ait lüks yatta deniz ve güneşin tadını çıkartıyor. Önceki gün güvertede eşiyle son derece romantik anlar yaşayan Derin Mermerci, denize girmek için ise akşam saatlerini bekledi.

HER YANINI DÖVMELER SARDI
Gazetecilerin etrafta olmadığından emin olan sosyetik güzel, Cem Aydın'la girdiği denizde güneş gözlüğünü de hiç çıkarmadı. Yine de basın mensuplarını atlatmayı başaramayan Derin Mermerci, kusursuz fiziği kadar vücudundaki dövmeleriyle de dikkat çekti.

BURCU KORKTU
Güzel sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün Türkbükü Maki Pop Beach'te görüntülendi. Kıyafetini çıkarmadan önce suyun ısısını uzun süre kontrol eden sunucu; denizi soğuk bulunca yüzmekten vazgeçip güneşlendi.

TEKNEDE KAHKAHA
Saba Tümer, önceki günü yakın arkadaşı Mehmet Dereli'nin teknesinde geçirdi. Tümer, arkadaşlarının esprilerine attığı kahkahalarla Türkbükü'nü inletti.

BASINA SOĞUK DUŞ
Yeliz Yeşilmen, kızı Asya ile Onikon Hotel'de deniz sefası yaptı. Annesinin fotoğraflarının çekilmesini istemeyen Asya; "Annemi çekmeyin" diyerek su tabancısını basın mensuplarının üzerine doğrulttu.

SALİH'İN UÇAN TOPU
Genç futbolcu Salih Uçan, tatil için Bodrum'u seçti. Önceki gün arkadaşlarıyla Yalıkavak'taki Zuma Beach'te objektife takılan Uçan, tatilde bile futbol topundan vazgeçemedi.

GENÇLİK AŞISI!
İşadamı Levent Kızıl, her yıl olduğu gibi tatil için yine Bodrum'u seçti. Yanından bir an olsun ayrılmayan genç kız arkadaşıyla gün boyu deniz ve güneş keyfi yapan Kızıl, bir yandan da elinden purosunu hiç düşürmedi.

FIŞ FIŞ KAYIKÇI

Usta sanatçı eşi Leyla Hanım'la çıktığı Bodrum tatilinde denizin keyfini sürdü. Costa Blu Hotel'in sahibi Metin Tosun ile kayık kullanan Müjdat Gezen kısa bir Türkbükü turu attı. Usta tiyatrocu kendisini tanıyan tatilcilere el salladı.

Ufuk ÖZCAN