Aşk hadisesi

Güzel şarkıcı, sonunda aşkı buldu. Hadise daha önce Şeyda Coşkun ve Deniz Akkaya ile birlikte olan Ozan Çelik ile felekten bir gece yaşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2013 Güncelleme 14 Ekim 2013, 01:46
Aşk hadisesi

İÇİNDEKİLER

Hayatında kimsenin olmamasından sürekli dert yanan Hadise, sonunda aradığı aşkı buldu. Güzel şarkıcı, önceki gece çapkın işadamı Ozan Çelik ile birlikte romantik anlar yaşadı. Yaşam koçu Şeyda Coşkun'la yaşadığı aşkla magazin dünyasında adını duyuran Çelik, daha sonra da Deniz Akkaya ile birlikte olmuştu.

ÖPÜCÜK YAĞMURU
Yaklaşık 1 aydır görüştükleri öğrenilen Hadise ile İzmirli işadamı, önceki akşam Ulus Sunset'te baş başa yemek yedi. Medyasokagi.com'un haberine göre ikili, gece ise Albüm adlı mekanda eğlendi. Mekana ayrı ayrı gelen Hadise ve Çelik, özel locada eğlenirken işadamının korumaları mekanda kuş uçurtmadı. Sarmaş dolaş dans eden aşıklardan Hadise'nin Çelik'i öpücüklere boğması dikkatlerden kaçmadı. İkili mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih etti.

İzmir Aliağa'daki Çelikler Hurdacılık'ın sahibi olan Ozan Çelik, Deniz Akkaya aşkıyla da magazin sayfalarında sık sık yer almıştı.

Ozan Çelik'in ilk gözağrısı yaşam koçu Şeyda Coşkun'du. Adını bu aşkla duyuran işadamının, her yerde koruma ordusuyla gezmesi ise olay yaratmıştı.