Sting'e Türk hamamı

Dünyaca ünlü isimlerin evlerine imzasını atan Şafak Çak, son olarak Sting'in banyosunu yaptı. Çak, hamam özelliği de olan banyoda Türk mermeri kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2013 Güncelleme 04 Haziran 2013, 00:25
Sting’e Türk hamamı

İÇİNDEKİLER

Aralarında Jennifer Lopez, Beyonce ve Jessica Alba'nın da bulunduğu birçok ünlü ismin evinde imzası bulunan iç mimar Şafak Çak; yine gururumuz oldu! Geçtiğimiz haftalarda ABD'ye giden Çak, uzun süredir üzerinde çalıştığı Sting'in banyosunun dekorasyununu bitirdi.

HAYRAN KALDI ŞAFAK
Çak; dünyaca ünlü şarkıcının Türk hamamını da andıran banyosunda sadece Türkiye'deki malzemeleri kullandı. Afyon mermeri, İtalya'dan getirtilip Türkiye'de işlenen mermer ve Muğla beyaz mozaiğin kullanıldığı banyo; Sting'ten tam puan aldı. Bu arada ünlü yıldızın New York'ta oturduğu 4 bin metrekarelik binanın tamanı Türk mermeriyle kaplı...

DiAZ DA TALiP

Sting ile aynı binada oturan Cameron Diaz da; ünlü şarkıcının banyosunu çok beğendi ve Şafak Çak'a banyosunu yenilemesi konusunda teklifte bulundu.

YILDIZLARIN MİMARI ÇAK
Şafak Çak; son olarak Beyonce'nin bebeğinin çocuk odasını tasarlayarak ses getirmişti. Başarılı mimar, Jennifer Lopez için tasarladığı koltuklarla da ABD basınında adından sıkça söz ettiren bir isim olarak biliniyor.