Çözüm siren'leri

Terör örgütü Türkiye'yi terk etmeye başladı. Çözüm süreci hayatın her alanına yansıdı. Sosyetik isim Siren Ertan da Doğu ve Güneydoğu illerine tur düzenleme kararı aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2013 Güncelleme 21 Mayıs 2013, 00:07
Çözüm siren’leri

İÇİNDEKİLER

Türkiye çok önemli bir virajı aldı. Yıllardır kan akıtan terör örgütü, sınır dışına çıkmaya başladı. Bu atmosfer, ülkenin her yerine yayıldı. Gelişmeler, cemiyet hayatına da yansıdı. Sosyetik modacı Siren Ertan Çarmıklı, Doğu ve Güneydoğu seferine çıktı. Ünlü modacı, şimdiye kadar uzak kaldıkları bu coğrafyaya tur düzenleme kararı aldı. İlk olarak da yakın dostları ile Gaziantep'e gitti. Buradaki dünyaca ünlü mozaik müzesini gezdi. Ünlü modacı, 8 arkadaşıyla birlikte Gaziantep'in her yerini ziyaret etti.

SIRADA MARDİN VAR
Ardından da sosyal paylaşım sitesi Twitter'da şu mesajı verdi: "15 yıldır ülkemizin doğusuna gidiyor, daha yakından tanımaya çalışıyorum. Her seferinde de dostlarımın buraları görmesi için can atıyordum ki, onları küçük gruplar halinde gezdirmeye karar verdim. İşte bu projemin ilk gezisinde dostlarım ile Gaziantep'e geldik. Şimdi, hedef Tunceli, Şırnak, Batman ve Mardin."