Kapadokya çıkarması

Kapadokya'daki otelde; şimdi de 007 James Bond kalacak Nicolas Cage'in film çekimleri sırasında kaldığı Kapadokya'daki otelde; şimdi de 007 James Bond kalacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2012 Güncelleme 22 Ocak 2012, 03:09
Kapadokya çıkarması

İÇİNDEKİLER

Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage'in başrolünü oynadığı 'Hayalet Sürücü 2' filminin final sahnesi Kapadokya'da çekilmişti. Çekimler boyunca Cage, ailesiyle birlikte Kapadokya'da "Argos in Cappadocia Oteli"nde kalmıştı. Ünlü yıldız, Kapadokya'yı çok beğendiğini her fırsatta dile getirmişti.

'EŞSİZ HARİKA'
Nicolas Cage sayesinde ününe ün katan Kapadokya, Hollywood yapımcılarının da dikkatini çekti. 007 James Bond serisinin 25'inci filmi için kamera karşısına geçen Daniel Crag de Adana ve İstanbul'da yapılacak çekimlere Kapadokya'yı da ekledi. Crag, "Dünyanın eşsiz harikalarından biri olan Kapadokya'yı seçmemiz büyük şans" dedi.

* Hollywood yıldızı Nicolas Cage, Kapadokya'ya hayran kaldığını belirterek, "Mutlaka tatil yapmak için de geleceğim" demişti.

* ABD'nin ünlü dergilerinden Travel Weekly, Nicolas Cage'in de kaldığı "Argos In Cappadocia" isimli butik oteline, dünyanın en iyi lüks otellerine verdiği 'Silver Magellan' ödülünü layık gördü.