Mangalda aşk kokusu

Çapkın futbolcu Ali Güneş ve şarkıcı Nadide Sultan samimiyeti ilerletti. İkilinin en büyük keyfi ise birlikte mangal yapmak

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Mangalda aşk kokusu
Bir dönemin iki popüler ismi Nadide Sultan ve Ali Güneş arkadaşlığı aşka doğru adım adım gidiyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerde mankenlerle yaşadığı aşklarla sürekli magazin sayfalarında boy gösteren Ali, artık uslandı. Şu anda Bucaspor'da top koşturan futbolcu artık gece kulüpleri yerine manzaralı aile restoranları tercih ediyor.

ATEŞ BACAYI SARDI
Murat Sakaryalı'dan boşandıktan sonra uzun bir süre kalbini aşka kapatan Nadide Sultan'la Ali Güneş sürekli Çamlıca'daki Bambi Restoran'da buluşuyor. Önceki gün de aynı mekanda mangal keyfi yapan ikilinin samimi hallerini görenler, "Ateş çoktan bacayı sarmış" yorumunu yaptı. Nadide Sultan ve Ali Güneş ise şimdilik aşklarını gizli yaşamayı tercih ediyor.