Rüzgara kapıldı

Sinan Çetin’in oğulları ile başı dertte... Bir polisin ölümüne neden olan Rüzgar Çetin’in kardeşi Orfeo da alkollü olmasına rağmen direksiyona geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2016 Güncelleme 11 Haziran 2016, 00:00
Rüzgara kapıldı

İÇİNDEKİLER

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, geçtiğimiz ocak ayında alkollü olarak direksiyon başına geçmiş ve İstanbul Beşiktaş'ta feci bir kazaya karışmıştı. Bir polisin şehit olduğu, diğer polisin de ağır yaralandığı trafik kazasının ardından Çetin, cezaevine gönderilmişti.

ARKADAŞINI DİNLEMEDİ
Bu kez küçük oğlu Orfeo Çetin, önceki akşam alkollü olarak direksiyon başına geçti ve adeta tehlike saçtı. Arkadaşlarıyla Bebek'e giden Orfeo Çetin sabah saatlerine kadar eğlendi. Alkollü olmasına rağmen direksiyon başına geçmekten çekinmeyen Çetin ve arkadaşları Arnavutköy'de çorba içti. Orfeo Çetin çıkışta arkadaşının 'Direksiyona ben geçeyim' ısrarlarına rağmen inat etti. Sürücü koltuğuna geçen Çetin, gazetecileri görünce adeta şoka girdi. Orfeo Çetin, yüzünü saklamaya çalışsa da başarılı olamadı ve hızlıca hareket etti. Giderken arkada oturan arkadaşları ise camı açarak gazetecilere ağza alınmayacak küfürler savurdu. Sinan Çetin'in, küçük oğlu Orfeo'ya tepkisi ise şimdiden merak konusu oldu.