CHP oynattı

Tekirdağ'da bu yıl, 52’nci Kiraz Festivali düzenlendi. Vatandaşa hizmet anlayışını ikinci plana atan CHP’li belediye, halkın parasını Brezilya’dan getirdiği dansçılara harcadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2016 Güncelleme 03 Haziran 2016, 01:39
CHP oynattı

İÇİNDEKİLER

CHP'Lİ belediyeler yine 'halkı' arka plana attı. Vatandaşın vergileri ile toplanan paraları hizmet üretmek yerine festival yaparak harcadı! Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bu yıl 52'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali', amacının ötesine geçti. Meydanlarda kentin simgesi olan kirazlardan çok, Brezilya'nın Rio Karnavalı'nda yer alan sambacı kızlar ile Varna Bandosu, Bulgaristan gösteri grupları, Afrika ve Kolombiya dans grupları yer aldı.


Sokaklarda dans ederek yürüyen dansçılar CHP'li belediye başkanları tarafından büyük ilgi görürken, festivale ismini veren ve vatandaşın geçim kaynağı olan kirazlar, gereken ilgiyi göremedi.

EĞLENCE HİZMETİ
Gösterilere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve ilçe belediye başkanları katıldı. Ortaya çıkan skandal görüntüler sonrası sosyal medya coştu. "Yerel yönetimler halka daha iyi hizmet üretmek amacıyla vardır. Dansçıları sokaklarda gezdirmek için değil" yorumları yapıldı.




DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP'nin gerçek bir hizmet üretme yarışından ve halktan ne kadar uzak olduğunu bir kez daha göstererek, "Gelecek yıllarda çok daha kapsamlı festivaller düzenlemeyi düşünüyoruz" dedi.