Abartısız sıcak

Megakent İstanbul’da dün termometreler 29 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar sahillere akın etti. Havanın sıcak olmasını fırsat bilenler balık tutarken bazıları da parklarda yürüyüş yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2016 Güncelleme 17 Nisan 2016, 00:00
Abartısız sıcak

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da dün termometreler 29 dereceyi gösterdi. Güneşin yüzünü iyden iyiye göstermesiyle vatandaşlar sahil ve parklara akın etti. Güzel havayı ve haftasonunu fırsat bilen İstanbullular, sıcak havanın keyfini çıkardı. Arnavutköy ve Bebek Sahili'ne akın eden İstanbullular, güzel havayı balık tutarak değerlendirdi. Bazı vatandaşlar ise Bebek Sahili'nde güzel havanın tadını çıkardı. Parklarda bulunan ağaçların altına uzanan vatandaşlar dinlendi. ısınma zaman ı geldi Arnavutköy'de balık tutan Hüsamettin Şen, havaların güzel olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "En güzel günler en güzel havalar. Haftada bir gün iki gün balığa çıkıyorum" dedi. Hafta sonunu ve güzel havada ailesiyle piknik yapanlar ise "Kış ve soğuklar uzun sürdü. Şimdi de ısınıyoruz" ifadelerini kullandı.

İZMİR YANACAK
İzmir'de hava sıcaklığının 4 gün içerisinde nisan ayında ölçülen en yüksek derece olan 32.5'e yaklaşması tahmin ediliyor. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yaptığı açıklamada sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyrettiğini ifade etti. Son tahminlere göre 3-4 gün boyunca termometreler 32 dereceyi gösterecek.