GAMZEli rezidans

Ataşehir Belediye Başkanı Battaİ İlgezdi'nin 'Rezidans Kraliçesi' eşi Gamze İlgezdi, TBMM'de yine yumruk şov yaptı... Sosyal medyada TT olan Gamze Hanım'ın verdiği poz, 'GAMZE'li Rezidans' diye yorumlandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2015 Güncelleme 20 Kasım 2015, 02:05
GAMZEli rezidans

İÇİNDEKİLER

Ataşehir'i talan eden Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin 3'ü rezidans olmak üzere 15 dairesinin üzerine kayıtlı olduğu ortaya çıkmıştı. İlgezdi çifti, yakın akrabalarını da servet sahibi yaptı. Sosyal Sigorta Kurumu'nda (SGK) diş hekimi olarak çalışan Gamze İlgezdi'nin ailesinin 35 lüks daireye sahip olduğu belirlendi. Buna rağmen CHP'li vekil akıllara durgunluk veren bir savunma yapmıştı. Daha önce "Ben 657'ye tabi devlet memuruyum" diyen Gamze İlgezdi'nin savunması trajikomikti.

LONDRA SOLCULUĞU!
İlgezdi, "Ben tüm bilgilerimi verdim. 25 yıllık devlet memuruyum dışarda da ek işler yaptım. 21 yaşımdan beri çalışıyorum. Bu işin içinden de ak bir şekilde çıkacağız" demişti. Ancak diş hekimi İlgezdi'nin açıklamaları pek inandırıcı bulunmamıştı. 7 Haziran sonrası patlak veren skandallar, 1 Kasım seçimlerinde CHP'nin Ataşehir'de oy kaybetmesine neden oldu. Hatta CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kızının da aynı rezidansta dairesinin olması, adayların açıklanmasından bir gün önce Kılıçdaroğlu'nun eşinin İlgezdi ailesiyle bir yatta buluşması büyük tepkilere neden olmuştu. İşte o İlgezdi, önceki gün TBMM'de yemin etti. Yine sol elini havaya kaldırarak, şov yapan Gamze İlgezdi sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte ilginç yorumlar ve capsler:
Gamze Hanım da Londra solcusu sanırım. Çünkü yüzlerce dairesi var.

Ataşehir Belediyesi'nde çalışıyorum. Kemal Bey, Gamze Hanımı her zaman aday göstermek zorunda. Çünkü hırsızlıkları Kemal bey görüyor ama görmezden gelmek zorunda.

Ataşehir'i yağmaladılar. Ancak hala çok hırslılar. Hedefleri çok büyük. Bayan Trump olmak istiyor. Gamzeli Rezidans.

Solcuyum ben, memurum ben. Sonuç: 100 daire. Bravo sana Gamze. İşte CHP'nin yüzde 25'i aşamamasının nedenlerinden biri.