Gönlünün Fatihini buldu

Şampiyon rallici Burcu Çetinkaya hayatının aşkını geçen yıl yerleştiği Şanlıurfa'da buldu. Çetinkaya'nın Bucak aşireti mensubu ve bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucak'la evlendiği ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2015 Güncelleme 28 Eylül 2015, 00:00
Gönlünün Fatihini buldu

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Castrol Fiesta Rally Cup'ta ilk 10'a seçilen tek bayan pilotu olan Burcu Çetinkaya, hayatının aşkını buldu. Yüksek lisansını Harran Üniversitesi'nde tamamlamak üzere 1 buçuk yıl önce Şanlıurfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya, burada bir arkadaşı vasıtasıyla 7 ay önce tanıştığı Fatih Mehmet Bucak'la tanıştı.

RÖPORTAJLA BAŞLADI
İkili sürpriz şekilde evlilik kararı aldı. Çetinkaya ve Bucak, geçtiğimiz haziran ayında aile arasında düzenlenen sade bir törenle nikâh masasına oturdu. Geçmişte iki dönem Şanlıurfa'yı TBMM'de temsil eden babası Mehmet Celal Bucak'ın izinden giden Fatih Bucak, haziran seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Seçimler öncesinde milletvekili adaylarıyla görüşen ünlü rallici Çetinkaya, Bucak'la da röportaj yapmıştı. İşte bu karşılaşma ikilinin hayatında bir dönüm noktası oldu. Arkadaşlıklarını ilerleten Bucak ve Çetinkaya evlilik kararı aldı. Haziran ayında da aile içinde düzenlenen bir törenle dünyaevine girdi.