Hatalı sollama acı son

2 çocuk babası motosiklet sürücüsü saat 06.00'da, aşırı hız yaptı. Otomobili sollarken arkadan çarpan motosikletli 300 metre sürüklenince bacağı koparak feci şekilde can verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2015 Güncelleme 12 Haziran 2015, 00:00
Hatalı sollama acı son

İÇİNDEKİLER

İstanbul Mecidiyeköy'de, E-5 Karayolu Ankara istikameti üzerinde dün 06.00 sıralarında korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Hız motosikleti sürücüsü 37 yaşındaki Numan Şekercioğlu, sollamaya çalıştığı otomobile arkadan çarptı. Dengesini kaybeden motosiklet yolda taklalar atarak yaklaşık 300 metre sürüklendi. Kazada sağ bacağı kopan Şekercioğlu feci şekilde can verdi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Şekercioğlu'nun cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TRAFİK FELÇ
Kaza nedeniyle Mecidiyeköy- Ankara istikameti yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı. Kazanın sürücülerin trafiğe çıktığı saate denk gelmesi nedeniyle Çağlayan'dan başlayan araç kuyruğu Haliç Köprüsünü'de aşarak Cevizlibağa kadar uzadı. Ümraniye'de ise bir TIR, iki kamyon ve bir kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti, Sabiha Gökçen Havalimanı yol ayrımında dün 06.00 sıralarında meydana geldi. Kaza nedeniyle olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, kaza yapan kamyonette sıkışan bir kişi, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle otoyolun Ankara istikametinde trafik bir saat süreyle tamamen durdu.

Soner KOÇER