Dumanlı'dan teknik nakavt

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve çetesi gazeteci dövdü. TÜYAP'ta kendisine soru soran muhabire önce 'Münafıklık yapma' diyen Dumanlı ardından tokadı yapıştırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2014 Güncelleme 18 Kasım 2014, 01:34
Dumanlı’dan teknik nakavt

İÇİNDEKİLER

Paralel Yapı'nın gazetesi Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı kitap fuarında terör estirdi. Dumanlı, TÜYAP Kitap Fuarı'nda kitabını imzalarken, Yeni Akit gazetesi muhabiri Mehmet Özmen kameramanı birlikte gelerek röportaj yapmak istedi. Özmen, Dumanlı'nın verdiği röportajda kendi cümlesini hatırlatarak "Cemaatin Güneydoğu'da BDP'ye oy verdiğini söylediniz efendim, bu bir itiraf mıydı?" sorusunu sordu.

FEDAİLER TUTTU, EKREM VURDU

Önce muhabire "Hangi gazetedensin" diyen Dumanlı, soru karşısında sinirlenerek, adeta çıldırdı. Gazeteciye "Münafıklık yapma" diye cevap verince, gazeteci standın çevresindekiler tarafından darp edilmeye başlandı. Çevredeki paralel eşkıyalar tarafından itilmeye başlanan Özmen, genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı ve koruması tarafından tokatlandı. Kameralara yansıyan görüntülerde beş altı kişinin tuttuğu Özmen, kendisini korumaya çalışırken Dumanlı ve korumasının yumruklarına maruz kaldı.

HOCANIN EMRİNİ YANLIŞ ANLADI!

Paralel yayın yönetmeni hemen olay yerinden uzaklaşırken paralel fedailer, ne olduğunu anlayamayan gazeteci Mehmet Özmen ve yanındaki kameramanı tartaklanmaya devam etti. Yaka paça itilen Özmen "Ben gazeteciyim" diye bağırırken daha sonra polisler tarafından uzaklaştırıldı. Gazeteci Özmen, Dumanlı ve kendisini darp eden kişilerden şikayetçi olacağını duyurdu. Dumanlı'nın gazeteciye attığı yumruk üzerine "Fethullah Hoca teknik nakavt talimatı verdi. Badi Ekrem emri yanlış anladı" yorumuları yapıldı.