Baş'ı yandı

Sevgilisi Aslı Baş'ın şüpheli ölümüyle gündeme gelen Ahmet Bayer, 1 milyon 500 bin liralık borcunu ödemedi. Alacaklılar, dolandırıcılıktan dava açtı. Ünlü turizmcinin sahibi olduğu Clup Flipper ise icralık oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2014 Güncelleme 22 Ağustos 2014, 00:56
Baş’ı yandı

İÇİNDEKİLER

Manken Aslı Baş'ın öldüğü Clup Flipper'in sahibi Ahmet Bayer, dolandırıcılık suçuyla karşı karşıya geldi. Ünlü turizmci 1 milyon 500 bin liralık borcunu ödemediği gerekçesiyle icralık oldu.

Miss Model Of Turkey Yarışması'nda 2003 Mankenler Kraliçesi seçilen Aslı Baş, 21 Temmuz 2010'da turizmci sevgilisi Ahmet Bayer'in villasının terasından düşerek hayatını kaybetti. Olayın, "intihar olup, olmadığı" sorusuna cevap arandı. Bilirkişi raporunda, olayın intihar olmadığı belirtildi. Bunun üzerine Ahmet Bayer ve oğulları Hakan ile Volkan Bayer hakkında dava açıldı. Dava sürerken Ahmet Bayer, yeni bir iddia ile gündeme geldi. 4 yıl önce Clup Flipper'ın tadilat işlerini yapan Yücesoy Yapı İnşaat, Bayer ile tadilat için 1 milyon 500 bin liraya anlaştı. Taraflar arasında imzalar atıldı. Ancak tadilatın bitmesine rağmen söz konusu para inşaat şirketine ödenmedi.

TURİZMCİYE 3 AYRI DAVA ŞOKU
Yücesoy Yapı İnşaat yaklaşık 1 milyon 500 bin lira alacağı için mahkemeye başvurdu. Şirket adına Avukat Barış Çubuk "alacak", "dolandırıcılık" ve "icra takibi' isminde üç ayrı dava açtı. İstanbul Avrupa ve Anadolu Adliyesi'nde açılan davalarda mahkeme, dilekçeyi incelerken icra takibi başlattı. Ayrıca Bayer'in üzerinde bulunan mallarına ve Clup Flipper'ın üçüncü şahıslara devrinin önlenmesi için tedbir talep edildi. Tedbir inceleme altına alındı.

Neslihan KESKİN