Sen neymişsin Asuman!

Sekreter Asuman'ın ilk eşi T.B., "Aldatılmamak için 45 gün süren evliliğimiz boyunca üniversite kapısında yattım" dedi. Öldürülen doçentin kardeşleri, "Ağabeyimizin hesabındaki 900 bin lira kayıp" diyerek, sekreteri işaret etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2014 Güncelleme 12 Haziran 2014, 01:32
Sen neymişsin Asuman!

İÇİNDEKİLER

Konya Selçuk Üniversitesi'ndeki 'Akademik' cinayetin ayrıntıları netleştikçe kafalar daha çok karışıyor. Cinayetin başrolündeki isim sekreter Asuman S. ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi. Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i (42) boğazından bıçaklayarak öldüren Prof. Dr. Ahmet Gülce'nin (55) tutuklanmasıyla ortaya çıkan sekreter Asuman S.'nin 45 gün evli kaldığı ilk eşi T.B. çarpıcı iddialarda bulundu. Ailesinin ve arkadaşlarının "Asuman kötü kadın evlenme" diye uyardığını söyleyen T.B., şöyle konuştu:

'PARANOYAK OLDUM'
"Servis şoförlüğü yaparken arabama bindiğinde tanışmıştık. 2006 yılında evlendik. 45 gün evli kaldık. Evlendikten sonra ihanet etmesin diye peşini bir dakika bile bırakmadım. Adeta paranoyak oldum. İşimden de ayrıldım. 45 günlük evliliğim süresince aldatılmamak için üniversite kapısında yattım."

Evliliklerinin 20'nci gününde Asuman'ın hamile kaldığını, ancak kendisine sormadan bebeği aldırdığını anlatan T.B., "Kavga ettik, savcılığa 'cinayet' suçundan şikayetçi oldum. Aramız açıldı. Sonra üniversite içerisinde biriyle birlikte olduğunu duydum. Hemen boşanma davası açtım. Uzun bir boşanma süreci oldu. Boşandık." Asuman'ın para için her şeyi yapacağını, hatta üniversitede birçok kişiden para alıp geri ödemediğini belirten T.B., "Para onun için çok önemliydi" vurgusunu yaptı.

HIRSIZLIKTAN SABIKALI
Öte yandan sekreter Asuman S.'nin 2006 yılında, yeni evlenen komşusunun evinden ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla davalık olduğu, bununla ilgili 'hırsızlık' suçundan sabıkası bulunduğu ortaya çıktı.

900 BİN LİRA NEREDE?
Boğazı kesilerek öldürülen Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in kardeşleri de ilginç söylemlerde bulundu. Ahmet ile Mustafa Özdemir'in iddiaları şöyle: "Ağabeyimiz sekreterle bu yaz evlenmeyi düşünüyordu. Onun bekar olduğunu sanıyordu. İmam nikahı kıydığını söylemişti. Hatta annemizin elini öpmeye getirdi. Gayrimenkullerini satıp 900 bin lirayı bankaya yatırmıştı. Ama paralar ortada yok. Banka hesapları bomboş. Bankalararası hareketlilik de yok. Asuman, bunun nedenini en iyi bilecek tek kişi."

Neslihan ÜNLÜ-KESKİN-Özgür SARI