Acı fotoğraf

Motosikletten düşüp, TIR altında kalarak ölen Perihan'ın tek hayali fotoğrafçı olmaktı. Ama fotoğraflarıyla değil ölümüyle gündeme geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2013 Güncelleme 19 Aralık 2013, 00:00
Acı fotoğraf

İÇİNDEKİLER

Antalya'daki feci kazada can veren 22 yaşındaki Perihan Yüksek'in ölümü herkesi yıktı. Ünlü bir fotoğrafçı olma hayali kuran Perihan, ne yazık ki, genç yaşta beklenmedik şekilde can verdi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Bölümü öğrencisi Perihan, geçen Pazartesi akşamı arkadaşı Fatih Karaduman'ın kullandığı motosikletle arkadaşına gitmek istedi.

YAKINLARI OLAYIN ŞOKUNU ATLATAMADI
Ancak, iddiaya göre park halindeki bir otomobilin aniden açılan kapısı Perihan'a çarptı. Genç kız motosikletten savrulurken, arkadan gelen TIR üzerinden geçti. Feci şekilde can veren genç kızın patronu Murat Çelik, halen olayın şokunu yaşadıklarını söyledi. Çelik, "Daha dün yanımızdaydı. Çok çalışkan ve güçlü bir kişiliği vardı. Güzel fotoğraf çekerdi. Hayali okulunu bitirmek ve fotoğraf sanatçısı olmaktı" diye konuştu.

SORUMLU KAÇTI
Motosiklet sürücüsü Fatih Karaduman ifadesinde yol kenarında park halinde duran bir otomobilin kapısını açmasıyla Perihan'ın yere savrulduğunu söyledi. Karaduman, sürücünün ise hızla kaçtığını vurguladı.


Engin ANAK-Erdoğan ÖZTÜRK