Koman defnedildi

Türkiye'nin kara kutusu olarak bilinen Teoman Koman, dün toprağa verildi. Paşanın cenazesine üç eski Genelkurmay Başkanı ve çok sayıda yüksek rütbeli asker katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2013 Güncelleme 17 Aralık 2013, 00:00
Koman defnedildi

İÇİNDEKİLER

77 yaşında ölen, 28 Şubat davası sanığı emekli Orgeneral Teoman Koman, 1'inci Ordu Komutanlığı'nda dün düzenlenen askeri törenin ve Selimiye Camii'ndeki cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.

PERİNÇEK VE KÜÇÜK'TEN ÇELENK
Selimiye Camii'nde namazda Koman'ın eşi Gülgün Hanım ile oğulları Hakkı ve Mehmet Koman, taziyeleri kabul etti. Albaylar, 10'ar dakika arayla Koman'ın naaşı başında saygı nöbeti tuttu. Cenaze namazına, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, 1. Ordu Komutanı Ahmet Turmuş, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, eski Genelkurmay Başkanları Yaşar Büyükanıt, İsmail Hakkı Karadayı, Necdet Üruğ, eski MİT Müsteşarları Sönmez Köksal ile Şenkal Atasagun, emekli Orgeneral Necati Özgen, eski bakanlardan Cavit Çağlar ve Murat Başesgioğlu katıldı. Cenazede Ergenekon sanıkları Veli Küçük ve Doğu Perinçek'in çelenkleri de dikkat çekti.